Kezdőoldal » Állatok » Madarak » SOS! Hazavittem egy kis...

SOS! Hazavittem egy kis madarat, most nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Találtam az erdőben egy egyedül gubbasztó, közepes méretű, tollhiányos kismadarat. Teljesen Impulzívan hazavitték, most kint van a kertben, én itt ülök mellete, és nem tudom mit csináljak?

máj. 7. 17:40
 1/6 A kérdező kommentje:
A tollazatában úgy tűnik hogy varjú
máj. 7. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Vidd vissza oda, ahol találtad! A szülők etetik!
máj. 7. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Írj a Mályi Madármentőnek, fényképezd le a madárkát, és kérj tőle tanácsot, mivel kell etetni, mit tudsz vele csinálni!

[link]

Szokott válaszolni a privát üzenetre, nekem is segített, amikor egy galambfiókát találtam. Nem jó ötlet visszavinni, nem biztos, hogy a szülei etetnék, előfordul, hogy maguk a szülők lökik ki a fészekből az egyik fiókát, hogy jusson elég étel a többinek. De az is lehet, hogy egy szarka szedte ki a fiókát, aztán elejtette.

A Madármentő meg fogja mondani, mit tegyél vele.

máj. 7. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Szegény! :)

A madármentőknek szólj, ők szakszerűen ellátják.

máj. 7. 17:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Visszavittem oda ahol találtam
máj. 7. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
38%
Rosszul tetted. Csupasz fiókát nem fognak etetni a szülei. Azokat etetik, amelyek fészekhagyók, már tollasak, maguktól elhagyják a fészket, bár még nem tudnak repülni. Ilyenek pl. a rigók. De azok nem csupaszak. Ez a kismadár elpusztul csupaszon, még hideg is van neki. Kár, hogy visszavitted.
máj. 7. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!