SOS! Találtam néhány órája egy kiscicát, mit tegyek? Egy kutyát sétáltató bácsi azt mondta látta, hogy 2 másik kicsivel kitették, de azokat nem találtam, se anya macskát, így hazavittem, mert féltem hogy elüti egy autó. A többi infó lent.
Szombat este van, tehát állatorvoshoz nem tudom vinni, legkorábban holnap délután, vagy hétfőn, attól függ mit találok a közelben.
Elég apró a cica, és sajnos a nyitva lévő boltokban csak száraz junior tápot találtam, jobb híján összekevertem felnőtteknek való alutasakossal, de szépen megette. Szerintem túl sokat is evett, mert jól feldagadt a kis hasa, és egy ideje jó büdöseket pukizik, de még nem volt széklete. Néha indokolatlanul nyávog, és nem tudom mi baja lehet. Inni csak vizet kapott, a szemét pedig kamillás vattával kezelem, mert nagyon csipásodik. Mit tehetek még érte, amíg még nem jutunk el orvoshoz? Még sosem volt macskám.
Nem tudom merrefelé élsz, de hátha van ügyelet (Budapesten pl. a Lehel úton szokott lenni)
Simizd a hasát, gyengéden, az anyamacskák nyalogatját a kicsik pocakját, ez is segíti a dolgokat.
Ha nagyon pici, akkor simizd a pociját! Valahogy így: [link]
Egyébként Kitten Lady videói hasznosak, ha tényleg kicsi cica.
Néhány óra alatt már kellett volna kakilnia szerintem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!