Találtam egy madarat az úton. Észrevettem, hog még él, ezért felvettem és hazavittem. Mit csináljak vele? Hogyan lehet meggyógyítani?
Nem tudom mi a baja, mikor bevittem a házba ,egvadult és elkezdett repülni, de nem sikerült neki nagyon. Rpült két métert és a földön landolt. Mikor megnéztem jobban is láttam, hogy összevannak ragadva a tollai. Összeregadtak a farktollai, meg a jobb szárnyán is a tollak.
Próbáltam enni adni neki, összekevertem egy kis napraforgó olajat meg kenyérmorzsát, de nem evett belőle. Vizet is adtam neki kis tálban, de abból sem ivott. Baromi gyorsan lélegzik és őrülten ver a szíve is (gondolom fél).
Nem tudtam vele semmit kezdeni, ezért becsomagoltam egy pár rongyba, hogy ne fázzon (Itt most hideg van.)
A ragacsos bigyót leszedtem róla, de most teljesen kimerült. Csak fekszik ott, elég ijesztő.
Nem tudom, hogy milyen madár, de szerintem fecske.
Igen, mostmár tuti, hogy fecske.
Nincsenek rovarok a közelemben, szóval valami más húst megeszik? A doboz jó ötlet volt köszönöm.
Olvasd el, mit kell tenned. A nemzeti parkiak és a madárkórház, az állatkertek is tudnak segíteni. Főzzél gyorsan keménytojást, a sárgáját keverd el egy kis vízzel, ezt tedd a csőrébe. Ujjadra vegyél fel vizet és itasd meg, aztán tedd éjszakára kilyukasztott tetejű dobozba, hogy kapjon levegőt. És a linkben szereplő valamelyik telefonszámot hívd fel sűrgősen.
Én is jártam már így csak én egy galambot találtam aminek nagyon fura csőre volt.
Nekünk sincs a közelben állatorvos.
Estére betettem 1 kalitkába amiben szalma volt egy kis injekciós tű szerűségből itattam enni magától evett.
Nálam az lett a vége a történetnek hogy minden napközben kiengedtem hogy hagy legelgessen és csak estére volt bezárva szóval vagy megtalálásától 3 nap múlva ahogy kiengedtem legelt és 1 kis idő múlva elvitte az anyja szóval tudom hogy biztos kezekben van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!