Találtam egy madarat az úton. Észrevettem, hog még él, ezért felvettem és hazavittem. Mit csináljak vele? Hogyan lehet meggyógyítani?
Nem tudom mi a baja, mikor bevittem a házba ,egvadult és elkezdett repülni, de nem sikerült neki nagyon. Rpült két métert és a földön landolt. Mikor megnéztem jobban is láttam, hogy összevannak ragadva a tollai. Összeregadtak a farktollai, meg a jobb szárnyán is a tollak.
Próbáltam enni adni neki, összekevertem egy kis napraforgó olajat meg kenyérmorzsát, de nem evett belőle. Vizet is adtam neki kis tálban, de abból sem ivott. Baromi gyorsan lélegzik és őrülten ver a szíve is (gondolom fél).
Nem tudtam vele semmit kezdeni, ezért becsomagoltam egy pár rongyba, hogy ne fázzon (Itt most hideg van.)
GreenTea
Én szívesen hozzávágom a fejed valamihez, mert látom csak szenvedsz ezen a világon.
GreenTea
Járathatod az újonc kis pofádat, anyádnak kellett volna téged a falhoz b@sznia.
Nos, a tiéd mindesesetre ezek szerint megtette :)
Mert egy ilyen fogyi gyerek jött létre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!