51/70 anonim válasza:
Milyen emberek vannak?Mindenhol mondják ,hogy undorito és állatkínzás,és ennek ellenére az a kérdése ,hogy “megvan valakinek a video”🤡
52/70 anonim válasza:
Egyébként kb mindenki más fajta madarat ír. Volt több video is és mindegyiken másik madár volt? Én kettőt láttam az egyiken latszott hogy zebrapinty. Ez volt a leg sokkolóbb. A másikon amin össze van celluxozva szerencsétlen állat, azon nem látszik hogy ugyanaz a madár volt vagy egy másik.
54/70 anonim válasza:
A két külön videón 2 külön madár látható… Ez biztos.
55/70 anonim válasza:
50. Valószínűleg saját magának, hogy később is "élvezkedhessen" rajta... Aztán hogy a netre hogy került ki az jó kérdés meg hogy ki szivarogtatta ki..
56/70 anonim válasza:
De amúgy az is lehet, hogy valaki fizetett neki ezért a tartalomért.
57/70 anonim válasza:
63. Erre én is gondoltam b@szki de nem mertem leirni mert darkweb téma elég para..
58/70 anonim válasza:
Igen, azóta már beigazolódott, hogy ő volt az, és kiderült, hogy mindkét alkalommal ezután megölte a madarakat, és arra is fény derült, hogy ugyanezt macskával és kutyával is megtette... Extrém aberrált és beteg ez a gyerek, ezen a ponton jelenteni kellene a TikTok felé is, hogy letiltsák állatbántalmazás miatt a profilját....
59/70 anonim válasza:
#65. Ezeket honnan lehet tudni?
Van bizonyíték a kutyás macskád dologra?
60/70 anonim válasza:
Engem is érdekelne a forrás hogy honnan van ez az info
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!