31/70 anonim válasza:
Forgatja a fejét, mozog a csőre, levegőért kapkod a csőrén át, mert akkora stresszben van, halálfélelme van, a cucctól nem kap levegőt, mert a csőrébe is megy... Egyértelműen nem műmadár.
33/70 anonim válasza:
37-es vagyok. A pipike debilség után ez a 2.....
34/70 anonim válasza:
Egyszerűen nem tudom elhinni Gálikról h ilyen undorító dolgot tett volna.. nagyon undorító az a video. Tik tok videoi alapján számomra ez hihetetlen hogy ő lenne az
35/70 anonim válasza:
én csak nevettem egyet miután megnéztem a videókat.
36/70 anonim válasza:
Ha valakit érdekelne...
37/70 anonim válasza:
40. A legironikusabb az az hogy akik a legátlagabb emberek + jó a kisugárzásuk, fixen azok az elmebetegek. És akinek "sorozatgyilkos" feje van az pont hogy normális. Hány ilyen van.. Tényleg durva
38/70 anonim válasza:
Zebrapinty a szerencsétlen madár.
39/70 anonim válasza:
Bírtam a videóit, jófej srácnak tűnt...és ahogy a 43as írta, jó kisugárzása van, jópofa, humoros, de ez...
40/70 anonim válasza:
Itt az insta poszt amin tagadja, majd bevallja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!