A posztjában sem tagadta, hanem azt mondta hogy ez “játék madár”.
De a 2 külön videóban 2 külön madár szerepel.
Egyébként én a zoofíliát elítélem valamennyire, de azért fel fogom hogy ez nem egy egészséges állapot, szóval aki állatokhoz vonzódik, az nem feltétlenül tehet róla… Persze semmi ilyen embert nem akarok védeni.
Ha mondjuk kutyákkal szexelnek, és lekötözik Őket, az egyértelműen állatkínzás…
Azonban azt gondolom, hogy amikor egy kutyát nem erőszakkal vesznek rá az aktusra mondjuk egy felnőtt nővel, az hiába beteg dolog, nem meríti ki az állatkínzás fogalmát…
Ezért sem illegális a legtöbb országban, míg mondjuk a pedofília minden fejlett országban büntetendő (szerencsére).
De ez az elmebeteg gálik szerintem nem is kifejezetten az állatra izgul, hanem arra hogy árt neki, hogy az kiszolgáltatott helyzetben van és szenved és biztos vagyok benne hogy meg is öli ezeket a madarakat rendszeresen…
Azért van minden videóban, képen másik madár.
Persze egy átlagos ipari körülmények között tartott baromfi is szenved ennyit az élete során, úgyhogy itt a főprobléma az tényleg ennek a baromállat gáliknak a szadizmusa és halálfétise.
Ki tudja hogy mikor fog embernek is ártani, vagy hogy nem e ártott már.
Kényszerkezelésre szorul!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!