Semmi különös.
Manapság már nem is annyira ritka, haszonállatként tartják több farmon is az országban.
Arra jó is, házi kedvencnek nem való, veszélyes madár.
Tudom hogy elvileg félni kellene tőle, de nekem valahogy nagyon vicces a feje, meg a szemei, meg az egész arca. Egyszerre fél, kíváncsi és bolond.
Valahol Izrael alsó részében van egy "safari", ahol csak olyan állatok vannak amik voltak a Bibliában (ez kb. 12 darab állatot jelent ha jól emlékszem, főként ilyen patás mindenféle). Ott voltak struccok is, akik jöttek mentek a kocsik között, nagyon barátságosak voltak. Az egyikhez ki is szálltam és oldalról egy kicsit megvakartam ott a nyaka aljánál. A barátom akivel voltam ő nagyon félt tőlük, az egyik strucc lehajolt hozzá (bent ült a kocsiban, az anyóson), én meg félig lehúztam az ablakot, hát az ott szörnyet halt és két napig nem szólt hozzám. A mai napig emlegeti.
Az íze nem tudom milyen, még nem ettem. Nem is annyira vágyom rá. Egyszer apám még gyerekkoromban hozott valahonnan egy strucc tojást, abból csináltunk rántottát. Ennyit ettem életemben, ami strucc.
Ku.rva gyors madár.Ez a véleményem.
És ronda mint a bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!