Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mi a véleményetek a struccról?

Mi a véleményetek a struccról?

Figyelt kérdés

tegnap 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Semmi különös.

Manapság már nem is annyira ritka, haszonállatként tartják több farmon is az országban.

Arra jó is, házi kedvencnek nem való, veszélyes madár.

tegnap 18:15
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Nagyapám abból él. 40 madara van. Hasznos, és mivel bírja a meleg, nem is értem, miért nem tömegével, 1000 számra tartják idehaza, marha helyett.
tegnap 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Én csípem őket, jófej madarak. A faluban, ahol dolgozom, van egy emufarm, ahol struccok is vannak.
tegnap 18:34
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem dugja homokba a fejét csak a dimbes dombos sivatagon messziről úgy látszik amikor a tojásait rendezgeti
tegnap 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Kis faluban laktam a Pilisben, ott is tartott valaki struccot. Egyszer megszökött az egyik madara. Azt mondta a tulaj, hogy helyből ugrotta át a kétméteres kerítést. (Még én is láttam menekülni)
tegnap 18:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Tudom hogy elvileg félni kellene tőle, de nekem valahogy nagyon vicces a feje, meg a szemei, meg az egész arca. Egyszerre fél, kíváncsi és bolond.

Valahol Izrael alsó részében van egy "safari", ahol csak olyan állatok vannak amik voltak a Bibliában (ez kb. 12 darab állatot jelent ha jól emlékszem, főként ilyen patás mindenféle). Ott voltak struccok is, akik jöttek mentek a kocsik között, nagyon barátságosak voltak. Az egyikhez ki is szálltam és oldalról egy kicsit megvakartam ott a nyaka aljánál. A barátom akivel voltam ő nagyon félt tőlük, az egyik strucc lehajolt hozzá (bent ült a kocsiban, az anyóson), én meg félig lehúztam az ablakot, hát az ott szörnyet halt és két napig nem szólt hozzám. A mai napig emlegeti.

Az íze nem tudom milyen, még nem ettem. Nem is annyira vágyom rá. Egyszer apám még gyerekkoromban hozott valahonnan egy strucc tojást, abból csináltunk rántottát. Ennyit ettem életemben, ami strucc.

tegnap 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Ku.rva gyors madár.Ez a véleményem.

És ronda mint a bűn.

tegnap 19:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Tetszik, szívesen tartanék is egy csapatot, de az élettársam nem egyezik bele 😒 mit szólnak a szomszédok, mi van ha megcsípik a szomszéd kutyát, sokat esznek, stb
tegnap 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam néhány struccot a környékünkön egy háznál. Közvetlenül a kerítés mellett álltak. Biciklivel mentem el mellettük. Elég nagy állatok, és nagyon magasak. (Kb 2 és fél méter magasak lehettek) Elég látványosnak, és egzotikusnak tűntek.
tegnap 19:17
 10/12 anonim válasza:
Szimpatikusak
tegnap 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!