Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért ilyenek a hullámos...

Miért ilyenek a hullámos papagájaim??

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őket, nem rég fogadtam be kettőt. Tüsszögnek, gondolom meg fáztak, hogy tudok rajtuk segíteni? Hátha valaki tud egy kis praktikát.. illetve az egyiknek a nózija mint ha ki lenne kaparva. Nagyon félek hogy valami nagyobb bajuk van.. gondoskodok róluk, ki engedem őket, nap mint nap takarítom a kalitkát és vitamin cseppet is vettem nekik.. néha kicsit mint ha letargiások lennènek, ez idővel elmúlik?..

febr. 11. 02:29
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Vidd el őket egzós állatorvoshoz. Préda állatnál az első gyanús jelnél menni kell orvoshoz, mert tünetrejtők és ha nem veszed komolyan, az az életükbe kerülhet.
febr. 11. 07:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Igaza van 1#-esnek.

Ne házipraktikázgass... Az ilyen emberektől kivagyok, akik életekkel játszadoznak.

Mindegy, hogy emberről vagy állatról van szó! Inkább legyen egy felesleges köröd a legrosszabb esetben, mintsem hogy meghaljon vagy szövödménye legyen egy kezeletlen betegségnek!

Az élet nem játék! Az állattartás pedig felelősséggel jár!

febr. 11. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!