Megkeményedett trapista sajtot ki lehet raki a madaraknak a már több éve üzemelő etetőre csemegének?
Azt olvastam egy helyen, hogy a lágy sajtokat kedvelik a madarak.
Nos ez kivülről csontkemény lett, talán le kellene reszelni a kérgét és úgy tálalni?
Esetleg áztatni vagy főzni, púhítani egy kevés forró vízben?
Olyan tempóban csipeget, hogy nem tudok mást elképzelni...
Mondjuk a talajon mást is szedegethetnek nagy tempóban, de újabban rá szokott repülni az etetőre is egy kettő, ott ügyetlenkednek, míg megtalálják végre az egyensúlyukat, aztán sűrű csipegetéssel tömik magukat. Ott pedig csak fekete napraforgó van, javarészt héjastul.
"A Kacagó gerle magevő galambféle, egészben fogyasztja az apróbb magokat. Emésztéséhez szükséges, hogy apróbb kavicsokat is lenyeljen. Lágyeleségre, zöld eleségre, gyümölcsre és élő eleségre is rá lehet szoktatni."
Forrás: [link]
Ez engem igazol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!