Lehetséges hogy meghűlt a kisgalamb?
Kiengedésnél jó ha látnak egy lehetőséget, hol tudnak majd jelentkezni ha vissza akarnak menni. Szóval érdemes olyan ablakot nyitni előttük, ahol csak úgy nézelődni tudnak és ha a kedve tartja akkor ki tud próbálni röppenni és vissza.
Családiházas környezetben gond lehet a macskákkal, mert esetleg először nem számítanak rájuk a "burokban nevelt" lakásban a biztonsághoz szokott galambok.
Ők biztos, hogy vissza mennek, sőt a kicsi ki sem akar menni amíg nincs meg a röpbiztonsága.
Viszont ha ki is megy hosszabb időre, kell, hogy tudja, lássa honnan repült ki, hova menjen vissza, ahol meglátod amikor be akar menni.
Üdv!
Végigolvastam ezt a szép történetet, de érdeklődnék, hogy így több év távlatából mi lett a kicsik sorsa.
Köszönöm
Szia, huh hát meglepődtem hogy ennyi év után érkezett ide válasz ismét.
A balkáni gerle 2020 tavaszán itt hagyott minket, sajnos a doki nem tudott rajta segíteni.
Dave 2021 nyarán kiszökött, mivel valaki a lakásban nyitva hagyta az ablakot, fogalmunk sincs hogyan, mikor mehetett ki, így azóta se láttuk...
2 hete viszont ismét találtunk egy beteg picit, jelenleg őt gondozzuk
Tudom, hogy már régi a téma, de legközelebb tegyél 40 C°os vizet 2 literes palackba és takard le egy vékony portörlővel.
Tedd mellé a kicsit és lazán takard le kicsit levegősen egy vastagabb porruhával, hogy a licsi el tudjon távolodni a palacktól, ha túl melege lenne.
Így neveltem fel én egy 3 napos kicsit. Fecskendőből etettem, gríz és víz keverékével lassan apránként, ahogy nyelte.
A másik kezemben vlt a pici és két ujjal tartottam közben nyitva a csőre.
Ennek már lassan 16 éve, és most a legjobb barátom lett az a galamb. Rajong értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!