Találtam egy örvösgalamb fészket, benne a kisgalamb még él. Mit tegyek?
Én azt javaslom, hogy inkább nevelgesd, ha van hozzá idegzeted, meg időd, én sokszor csinálok ilyet. Az esetek 80% a felépül és visszakerülhet a természetbe.
Nem tudom az előző válaszoló, valószínűleg reménykedik, hogy a mamája visszamegy, de ki kell ábrándítsalak! Nem fog! Várj fél órát, ah nem megy érte sürgősen vidd be a lakásba és etesd meg, én a pici galambomnak annak idején nagyon nagyon vékony csíkokra szeletelt párizsit(1mm vastag) adtam neki. Megette és csipogott többért. 3 hónapot volt nálam és teljesen felépült. Megtanult repülni is, de csak mert sokat foglalkoztam vele.
Csak akkor vállald be, ha képes vagy napi legalább 5ször megetetni és vigyázni rá, ha nem add egy készséges barátnak aki meg tudja, tenni, de ha nem csinálsz semit el fog pusztulni! Ez a természet rendje, de ha akarsz meg tudod változtatni!Egy csöppnyi élet van a kezedben, jól dönts!
Ha van valami fejlemény feltétlenül írj és szívesen segítek!:)
Szia!
Már felhívtam az ismeröseimet de senki sem tudja bevállalni, én meg nem igazán vagyok otthon napközben...
NIncs esetleg gyereked, aki délután vele tud lenni?
Szabad kérdeznem melyik városban laksz? Mert akkor mondanék állatvédőket akik szívesen segítenek. De ha lényegtelen a dolog akkor hagyd, ennek így kell lennie.
Előző voltam
Ha közel laksz hozzám én bevállalom:)
Beülök a kocsiba és elmegyek érte, de ha több óra akkor sajnos nem fog menni mert nem fogja kibírni az utat:S
Bocsi ez lemaradt az előzőből:)
Sajnos kb. ezerkétszáz kilométerre lakom :( Északon
...csak úgy sajnálom szegényt...
Van egy kutyánk, de gyerekünk nincsen aki a gondját viselné...meg nem tudom megmaradna-e, mert lehet belsö vérzései vannak a zuhanástól (kb.10 métert zuhanhatott szegényke) irtam az elején, hogy kicsit véres a csöre, ahogy kinyitottam a csörét, belül nem láttam különösebbet, de lehet, hogy azért veszi ennyire furán a levegöt mert eltört valamije...?...
Ó, hát ez kár.
Igen, elég valószínű, hogy valami probléma lehet. De semmiképpen ne hagyd ott, mert, ha visszajön a mamája akkor ki fogja lökni őt, és még nagyobb baja leht, mert ugye már hozzáértél.
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni:S Ilyenkor szívem szakad az állatokért.
Kérlekszépen ha nem is tudod gondozni, etesd meg, hogy még pár órát kibírjon:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!