Találtam egy örvösgalamb fészket, benne a kisgalamb még él. Mit tegyek?
Kapott egy lehetöséget, betettem fészkestöl egy dobozba, hajszáritóval melegitettem mer nagyon fázott. Éjfél körül kimászott a fészkéböl és elbújt a sarokba. A férjem megnézte, akkor még élt, aztán szárnycsapkodást hallottunk. fél óra múlva megnéztem, de akkor már beállt a hullamerevség. Sajnálom, hogy elpuszyult, de legalább nem fázva ment át a túlvilágra.
Egy madár sem esik le a fáról az Úr tudta nélkül s ez kicsit megnyugtat.
Szegénykém:(
De nagyon rendes tőled, hogy törődtél vele:)
Hidd el a sors meg fogja köszönni:) Mindennek oka van és aki nem elég erős, ahoz, hogy ezen a világon éljen az meghal, és nem szenved tovább:)
Sajnos nekem is előfordult már ilyen, de tudtam, hogy nem ok nélkül és az nyugtasson, hogy te(ti) mindent megtettetek érte:)
Ez előző kommentelő voltam:)
Hát igen...
én mindig arra gondolok, hogy, amig élet van addig remény is van...
Köszönöm a válaszaitokat.
Szia. A parízeres megoldást nem ismerem, de én neveltem már sok galambot (még kisebbet is).
Ennek már simán adhatsz kukoricát, borsót, és apróbb magvalat (köles, repce, cirok)
A madarat vedd az öledbe, és az egyik kezeddel kinyitod a csőrét, és a kukoricát, borsót beleteszed. A galamb le fogja nyelni, ha elég mélyre teszed. Az apróbb magot hasonlóan adtam neki, csak azt egy kis kupából öntöttem a szétnyitott szájába.
Ne ijedj meg, bőven elég naponta egyszer jól telerakni a begyét, és azzal a következő etetésig bírja. A vizet benzincsővel, vagy fecskendővel juttasd a csőrébe. Itatni naponta 2x azért kéne.
2 hét múlva magától fog csipegetni! Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!