Hogyan adhatnám örökbe?
Sajnos úgy alakult, hogy albérletbe költözünk. Van egy 1 éves cicánk és sajnos kénytelenek vagyunk megválni tőle.
Szoba cica, menhejre nem igazán szeretnénk adni, inkább egy szerető családhoz.
Hohyan tudnánk ezt kivitelezni?
Nagyon ügyesek vagytok, hogy megmentettétek. A macska nyilván hálás érte és ti vagytok a családja.
Ti meg lepasszoljàtok, mert derogàl más albit keresni..
20km-re lakok a munkahelyemtől, a macskàm miatt. Itt talàltam csak macska baràt albit. Kertes házas albérlet is van, csak keresni kell.
Nem tudom mi ez a stílus, amit előző oldalon levàgsz az én kommentemre.
"Takarodj el egy faluba"
Képzeld falun élek (a macskàm miatt), egyáltalán nem leszel attól jó ember, mert te nem vágod ki a patakba, mint néhány falusi. Hiába mentegeted magad, nincs mentség arra, hogy lepasszolod.
Más is megoldja, egyik barátnőm most költöztette Angilàba a macskàjàt. Külföldön kapott jó munkát, de eszébe sem jutott, hogy a macskát nem viszi. Tudod, csaladtag jobb helyeken... Minden megoldható, akarat kérdése lenne..
Sértegetésen kívűl tudtok ti mast is naaaagy állatbarátok?
Ne ti momdjátok mar meg vállalok e gyereket.
Mellesleg a főbérlő bele egyezett a macskába, szóval problem solved. A cica jöm velünk.
Ettől függetlenül. Bármennyire vagyok állatbarát, NEM A MACSKA LESZ AZ CSALÁDOMMAL SZEMBEN!!!!
Soha nem lennek képes ártani egy állatnak.
Kivéve az olyan állatokat, akik azt merik mondani, hogy valaki ne vállaljon gyereket.
Istenem mennyi iq hiányos szaladgál a világban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!