Hova adhatnám be a sérült szemű kiscicat eger közelében ahol jó helyre is kerül?
Egri menhely allatokat vedjuk egyutt alapjtvany
Egyebkent calami nagyon ordenare parasztsagot akartam offolni, szoval most navyon szarul ereznem magam, ha nem irtam volna semmi ertelmeset...
Ha az első nem írta meg, hát majd megteszem én.
Te vagy a legtökéletesebb példa rá, hogy miért kell a macskákat ivartalanítani, és miért nem csinálunk kismacskát, mert az cuki. Most komolyan? Szerinted nincs elég kidobott, szerencsétlen sorsú, haláltól megmentett macska az alapítványoknál, majd pont megköszönik, hogy lepasszolod a szaporított beteg kölyköt? Nehogy azt hidd, hogy ezért bárki is megsimizi a buksidat, hogy de ügyes vagy, amiért nem hajítod a kukába.
Tudod mit? Felelősséget vállaltál a macskáért, és felelősséget vállaltál a kölykökért is, akkor, amikor engedted a vemhességet. És nem kifogás, hogy nem hatott a tabi, pont el akartátok vinni, vagy csak kiszökött. Lehetett volna tenni a dolog ellen.
Nem kelt el a kismacska? Bizony benne van a pakliban. Ha annyira megérdemli a jó életet, biztosítsd neki! Tartsd meg, neveld fel, mert ugyebár, felelősséget vállaltál érte. Nem kell ide alapítvány meg menhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!