Örökbe fogadnék egy mozgássérült cicát, aki mindkét hátsó lábára lebénult.3 hét múlva hozhatom el addig bevásárolnék, hogy teljesebbé tehessem az életet. Valaki nem tud olyat hogy létezik-e mozgássérült cicáknak külön alomtálca? Kerekeszék már van.
Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 18:13
1/7 anonim válasza:
Ha le van bénulva, akkor egyáltalán tudja korlátozni, tud magától üríteni? Mert ha igen, akkor vmi laposabb tálcát kéne szerintem.
2/7 anonim válasza:
Vagy valami nagyon lapos tálca, vagy ha nem tudja befojásolni ezt a dolgot akkor sztem "pelenka".
3/7 anonim válasza:
Szerintem itt érdemes lenne érdeklődni,hátha tud valaki segíteni.
4/7 A kérdező kommentje:
Önállóan ürít a csöppség, járni is szépen megy csak húzza maga után a kis lábait.
2018. jún. 18. 22:17
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon jó ez az oldal🤗
2018. jún. 18. 22:18
7/7 A kérdező kommentje:
A cica így született, volt orvosnál és genetikailag nem működnek a lábai. Önállóan ürít és ennek ellenére életvidám, szívesen mászkál, csak az anyukája még szoptatja.
Tudom hogy sok gondoskodást igényel, volt már kiskutyám aki a hirtelen növéstől a nem tudott járni és napi 2 órát tornáztunk mire rendbe jött. Nálam a figyelem nem akadály. Köszönöm mindenki válaszát :)
2018. jún. 19. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!