Tudtok menhelyeket ahol szibériai macskát lehet örökbe fogadni?
Ez a "Whiskas-macska"(a kb 10 éve futott reklámos)?
Facebook macskahirdetésekben szokott előfordulni,föleg keverék formában.Ingyen is.
Ami örökbefogadható, az 99%-ban "házimacska"
Nagyon kevés fajtatiszta macska van, aki menhelyre kerül.
Mindenképp jobban jársz, ha elkezdesz spórolni és megveszed.
Fajtatisztát nem találsz menhelyen, de olyat, ami így néz ki, lelhetsz. Ahol van kategorizálva, ott a hosszabb szőrű cicák között keresgélj.
Olyan világos szürke cirmost pl, amit a második ír mint whiskas cica, nemrég láttam az Cicaseregnél is... bár annak nem tudom milyen hosszú szőre lesz.
Mi pl. sziámi kinézetűt fogadtunk örökbe. Nem az valójában, de számít ez bármit is?
Kedves kérdező: én is keresgélek szibi cicát, hiszen ők a legszebbek.
Nézd meg a Googlen a "sibirische katze" alatt, fotókkal vannak tenyésztők, de igaz szibi cica 1000 euró. Viszont vannak már 3-400 euróért is, nagyon szépek, keverékek. Vagy nagyon szépek vannak a lengyeleknél is, "siberian cats" tenyésztők. Mo-on nagyon satnya kinálat van, és kevés. Itt vett egy ismerősöm Mo-on, és beteg lett a cicó. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!