Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szibériai cica, vagy Perzsa...

Mónika123+ kérdése:

Szibériai cica, vagy Perzsa cica való inkább kisgyerekes családba? Melyik bújósabb? Mindenképp tenyésztőtől szeretnék. :-)

Figyelt kérdés

2016. febr. 19. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
:( és ha menhelyről vinnél haza egy árva cicát?
2016. febr. 19. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Kedves első!

Mindenki onnan szerez macskát, ahonnan szeretne. Nem mindegy, milyen állattal élek le 15-20 évet. Ha a kérdező fajtatiszta, jó vérvonalú cicát szeretne, akkor azt vesz.

Kérdező! Én csak perzsa macsekokkal szereztem tapasztalatot, náluk bújósabb maccsal nem találkoztam. :) Igaz, egyedfüggő is a viselkedés, de ha választani kellene, akkor a perzsa. :)

2016. febr. 19. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Kisgyermekkel nem ajanlott macska! Megkarmolhatja.

Macskaban soha egy percig se lehet megbizni.

Kutya megbizhatobb es tobb felelosseg erzet van benne, na meg nem bolondul meg csak ugy varatlanul.

2016. febr. 19. 14:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszöszönöm a válaszokat:-)A menhelyi cicussal sokszor az a baj vadak,persze nem mindegyik.Az ismerösöm onnan hozott egyet,már nem babacica volt.Elbújt a szekrény mögé,vagy kád alá,onnan fújtatott.Az a véleményem a cicák egygazdisok.Nehezen szokja meg új környezetét,új gazdit.Én inkább Leinformálható helyről szeretnék egy szőrmókot,hiszen mégis egy kicsi lányhoz vinném haza.:-)Fontos hogy ne legyen beteg,tudjam kik a szülei,és szép legyen :-)Esetleg valami jo perzsa tenyésztő?Ahhol vannak eladó kicsik?:-)
2016. febr. 19. 15:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Kutyus is karmol ha felugrál,söt harapdál is játékból,testvéremnek van egy si-cu kutyusa...volt hogy összekaristolta a kicsi lábát,pedig figyeltünk,de hát imádja a gyerekeket :-)Nem lett baja...Amugy meg kiscicát szeretnék,az fér bele az életünkbe jobban.A párom este jár haza a munkából,igaz én még otthon vagyok a kicsivel,de nem tudom a kislányom napi 6-7alkalommal lerángatni,mert a kutyusnak le kell menni.Kölyök kutyusra értem.Idő mire szobatiszta lesz.Ha esik,ha fúj a kutyussal akár egy órát is lent kell lenni....Szeretem a kutyusokat,lusta se vagyok,de az embernek ha kicsi gyereke van,nem tud ennyit leugrálni.A lányom 22 hónapos.Nem minden cica vad.Régen volt perzsám,az csak dorombolni tudott,meg gyúrmázni :-)Azért értékelem a tanácsodat :-)
2016. febr. 19. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
hát nekem ezekkel a macskákkal nincs tapasztalatom de nekem születésemtől volt 14 évig egy macskám (házi macska volt) soha nem volt beteg és olyan jámbor volt mint egy bárány és 100%-ban megbíztunk benne a bizalmunkra pedig nem volt méltatlan. ha mindenképpen fajtatisztát szeretnél én a brit rövidszőrűt ajánlom nagyon kedves és intelligens. de itt egy oldal amit figyelmedbe ajánlok: [link]
2016. febr. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!