Kedves Maine coon cica gazdik! Tanácsot szeretnék kérni, megbízható tenyésztőtől szeretnék vásárolni maine coon cicust, tudnátok nekem ilyen tenyésztőt ajánlani? A ti cicátok melyik tenyésztőtől van?
Figyelt kérdés
2015. nov. 5. 19:41
1/9 A kérdező kommentje:
Én Boldvári Lászlóra gondoltam, Vele kapcsolatban van Valakinek tapsztalata?
2015. nov. 5. 19:43
2/9 macdln válasza:
Én Czipper Adriennt ajánlom. Gyönyörűek a cicái, nagyon jó körülmények között élnek és még sorolhatnám.... Keresd fel, fent van facebookon is.
Még nincs személyes tapasztalatom, de remélem hamarosan lesz. Már egy jó ideje szeretnék maine coon cicát, és már tudom, hogy az első maine coon-omat tőle szeretném majd venni.
Vélemények róla facen : [link]
22 vélemény, mindegyik 5*
Amúgy nem Boldvári, hanem csak simán Bolvári László.
3/9 SzMHZs válasza:
Nekem ugyan nincs még, de nagyon szeretnék idővel. Én is Czipper Adriennel vettem fel a kapcsolatot, nagyon kedves volt, az összes kérdésemre bőségesen válaszolt :) Gyönyörűek a cicái, példaszerűen tartja őket, érdemes megnézni a képeit! Ha nekem lesz lehetőségem, mindenképpen tőle szeretnék majd :)
4/9 A kérdező kommentje:
jah bocsi Bolvárit akartam írni :)
2015. nov. 6. 13:04
5/9 Vicuska87 válasza:
Nekem a Czipper Adritól van 2 maine coon-om is... :)
Bátran szívesen ajánlom, a lehető legjobb tenyésztő Magyarországon!
6/9 anonim válasza:
Nekem is az Adritól lesz egy kislányom tavasszal :)))) Nagyon kedves, türelmes, segítőkész, és végül, de nem utolsó sorban kiváló tenyésztő, aki mindent tud a cicákról! Szóval én is őt ajánlom!
7/9 anonim válasza:
Én a Land of Cats tenyészetet ajánlanám neked! [link]
9/9 anonim válasza:
Czipper Adriennt javaslom én is. Szintén tőle veszek tavasszal cicát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!