Pécsett mennyibe kerül egy nőstény cica ivartalanítása?
A Blue-Dog-ot sokan dicsérik, én más miatt voltam ott a kutyámmal és én is maximálisan meg voltam velük elégedve.
Nagyon jól felszerelt a rendelőjük, nem dolgoznak elszállt árakkal és normálisan állnak hozzá az állatokhoz, állattartáshoz. Ezen azt értem, hogy nem fognak rábeszélni minden felesleges dologra csak azért, hogy több pénzt húzzanak ki a zsebedből.
A kutyámnak elég bonyolult problémája volt, de addig vizsgálták, addig ameddig nem találták meg a problémát és a megoldást. Mivel eléggé rosszul volt a kutyám a vizsgálatokat nagyon gyorsan elvégezték, a laboreredményre is csak néhány órát kellett várni.
Külön köszönet az asszisztensnőnek, aki egyetlen szó nélkül segített berakni a 40 kilós kutyámat az autóba és még a vizsgálatok alatt is kapott tőle simogatást és egy-két jó szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!