Hogyan adhatnám örökbe?
Sajnos úgy alakult, hogy albérletbe költözünk. Van egy 1 éves cicánk és sajnos kénytelenek vagyunk megválni tőle.
Szoba cica, menhejre nem igazán szeretnénk adni, inkább egy szerető családhoz.
Hohyan tudnánk ezt kivitelezni?
Szánalmasak vagytok. Amikor magatokhoz vittétek, 15-20 évre vállalatok felelősséget. Hogy lehet lepasszolni 1 év múlva?
Én is macskával vagyok albérletben, tudom, hogy nem egyszerű lakást találni. De soha nem szabadulnék meg tőle, inkább alkalmazkodom én, keresek amíg nem találok..
Szánalmas komolyan.
Egyébként kirakod Facebookra képpel, elérhetőséggel, várossal és majd jelentkeznek érte.
Oké, miután megvoltak a kötelező megrovó körök:
Fb csoportok, jófogás (lehet 0 ft-ért is hirdetni). Nálunk az állatorvosi rendelő is segít örökbeadni kedvenceket, meghirdetik a rendelőben, vagy az oldalukon. Ha nagyobb városban laksz, akkor lehet falragaszokat is kihelyezni.
Próbáld meg felvenni a kapcsolatot állatvédő szervezetekkel. Küldj nekik képet a cicáról, írd le a paramétereket és hirdest! Az állatorvosi rendelőkben is ragaszthatsz ki papírt, hogy gazdikereső.
Baráti/családi körben próbálkoztál már? Senki nem tudja vállalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!