Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti is meg szoktatok ijedni,...

Ti is meg szoktatok ijedni, ha az elmúlt 24 órában nem láttátok a macskátokat?

Figyelt kérdés
Nekem félig benti, félig kinta macskáim (4) vannak. Általában a közelben vannak, és rögtön szaladnak hozzám, ha hallják, hogy a közelben vagyok, de van, amikor eltűnnek fél napokra, ilyenkor mindig megijedek, hiszen ők nem olyanok, mint a kutyák, akik (jó esetben) nem tudnak kijutni a kerítésen keresztül, a macskák mennek, amerre látnak. Annyi veszély leselkedik a macskákra, annyira aggasztó, mert imádom a macskáimat, nem akarom, hogy bármi bajuk esne. :(
2018. dec. 24. 02:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%
És az idiótáknak írom, hogy EZ EGY MACSKA. Nem hülye és ügyes. Boldog karácsonyt! :)
2018. dec. 24. 09:25
 12/25 anonim ***** válasza:
47%

De igen, felelőtlen vagy és kész! Ezen nincs mit szépíteni!

21. században élünk, felkéne fogni, hogy egy szőrös családtagunknak már életveszélyes a kinti lét!

Ha nincs kifutód vagy 3 méteres beton kerítésed NE engedd ki! Pórázzal sétáltathatod őket. Miért kell beállni a vidéki mentalitásúak sorába? Ha annyira szeretnéd a cicáid, nem tennéd ezt velük. Ennyi.

2018. dec. 24. 09:29
 13/25 A kérdező kommentje:
Oké, legyek akkor felelőtlen. :D Ennek ellénere továbbra is maradnak kinti-benti macskák, mindannyian felnőttek, ehhez szoktak hozzá. Megvan a lehetőségük, hogy bemt legyenek, de jó időben maguktól mennek ki, kényszeríteni nem fogom őket, hogy maradjanak a négy fal között napközben. Attól még, hogy a 21. században élünk, a macskák továbbra is állatok maradtak, ösztönlények. Most ezért is biztos kapok egy fejmosást, de képzeld, egerészni is szoktak és hagyom őket.
2018. dec. 24. 10:11
 14/25 anonim ***** válasza:
69%

Falusi paraszt vagy ennyi, majd ha itt-ott autó álltal széttrancsírozva megtalálod őket, ne itt sírjál!

Senki nem mondta zárd be! Építs macskabiztos kifutót és ennyi. Ja az pénzbe kerül? Lehet venni eledelnek szánt élő fehér egeret, nyugodtan adhatod nekik, az utcai mérgező, beteg, fertöző lehet nem kis százalékban!

Nos, igen...ez a különbség ott ahol a cica/kutya családtag és ott ahol csak háztáji kellék, fogyóeszköz.

2018. dec. 24. 10:19
 15/25 anonim ***** válasza:
39%

Neked ennyire nincs logikus gondolkodásod, kérdező?

Ha félted őket, ne engedd ki! Ha szarsz rájuk, akkor engedd őket a halálba!

Én speciel szétaggódnám magam, ha nem tudnám, adott percben hol van a macskám!

2018. dec. 24. 12:18
 16/25 A kérdező kommentje:
Akkor maradjunk annyiban, hogy leszarom a macskáimat, felelőtlen gazda vagyok, és a kérdést tárgytalannak lehet venni. Köszönöm a válaszokat!
2018. dec. 24. 15:12
 17/25 anonim ***** válasza:
19%

nekem is kinti, benti, macskáim vannak két kandúr egy fekete és egy hófehér, én is megszoktam ijedni úgymond ha nem jönnek elő egy két óra múlva, de általában a ház környékén kb 100-150 méter vonzáskörben max ha tartózkodnak. éjjel majdnem mindig bent vannak, nappal kb 3-4 órát kint aztán megint bent. volt már rá példa hogy eltűnt az egyik másfél két napra, azt hittem ennyi volt... aztán egyszer csak meg jelent az ajtó előtt. :)

mivel ragadozó állat ezért ösztönösen, ha nem is éhes..akkor is utána fog menni akár egy lepkének tücsöknek, kígyónak, egérnek, de akár még egy falevélnek akár órákra is.

sajnos benne van a pakliban hogy nem jön, vagy sérülten jön vissza.

ezzel a tudattal sajna együtt kell élni minden állattartónak.

2018. dec. 24. 16:43
 18/25 anonim ***** válasza:
22%
Ugye ez csak vicc, amit ti itt összehordtatok! :-D
2018. dec. 24. 20:16
 19/25 anonim ***** válasza:
28%

Kész vicc az álszent gazdikaa. Azt mondja felelőtlenség. Jaa az a kérdező, felelőtlen! Mert a macskájának megadja azt az örömet amit egy benti cica soha nem tapasztalhat meg! Megadja a teret neki, és megadja a vadászás örömeit is. Tényleg, rohadt felelőtleen.

Nagyon fel tudnak cseszni az ilyenek!

Ne aggódj kérdező, nem vagy felelőtlen! Rengeteg ilyen ember van aki így tartja a cicáit. Bevallom van benne veszély. Hatalmas. De egy szobacicára is ugyan annyi veszély leselkedhet. Jó, nyilván nem tudja elütni egy autó de lehet olyat eszik amit nem kéne.. Stb..

Pontozzon le minden cuki álszent kis gazdika de mindenki más.!! Úgy ahogy a cicák is külömbözőek! Nem 100% hogy elb*ssza egy autó...

2018. dec. 24. 23:22
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
Gondolom akkor a kutyát, nyulat, lovat is szabadon engeditek, hadd menjen...
2018. dec. 24. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!