Ti ilyen esetben is neveznétek így a macskátokat?
Van egy cicám, őmellé kapok egy szürke kiscicát. A suliban el is újságoltam persze, és megkérdezték tőlem hogy mi lesz a neve. Erre mondtam, hogy Pamacs, vagy Nala. Szüleim Pamacsra szavaznak, nekem is afelé húz a szívem. Viszont az egyik barátnőm azt mondta, ne legyen Pamacs, mert az az ő nyuszija. Attól félek, hogyha Pamacsnak nevezem a cicámat, megharagszik rám. Igazából szerintem fogja be a száját, mert júniusban volt egy kiscicám, aki szintén Pamacs volt, csak elütötte egy autó (ezért szobacica a mostani cicám és az lesz a kicsi is), a barátnőm pedig a nyáron kapta a nyulat.
Nem, nem kislányhiszti vagy ilyesmi. Csak félek, hogyha Pamacs lesz a cicám, ő megharagszik érte, és nem akarok rosszba lenni vele. :/
Ha Pamacsnak mered nevezni, megkereslek és kapsz egy pofont, mert az én kutyámat hívják Pamacsnak, és ugyebár az élet úgy működik, mint az Ebnevelde nevű oldal, ahol minden névből csakis egy lehet. Úgyhogy a macskád maximum Pamacs001, Pamacs123, Pamacs6304, Pamacs_1, vagy Pamacs_69 lehet.
A barátnődre pedig haragudj meg, mielőtt ő tenné, így kevésbé fog fájni neked, de majd rájössz, hogy nem is volt igazi barátság.
de, kislányhiszti.
a meghalt cica miatt nem nevezném Pamacsnak, a barátnő nyula kit érdekel?
#3!
#1 vagyok.
Az én kutyám 7 éves, nekem volt előbb Pamacsom! Te utolsó senkiházi!!
Elég gáz, hogy egy kislányt felnőtt emberek kicsúfolnak, gyerekkorotokban ti ugyanígy gondolkodtatok. Kezd elegem lenne abból, ami sokszor itt megy ezen az oldalon.
Kedves kislány nyugodtan nevezd el a macskádat Pamacsnak, a barátnőd mégha megharagszik is, meglátja milyen aranyos a macska, és megbékül. Össze is engedhetitek őket, és majd szórakozhattok azon, hogy ha egyszerre mondjátok a nevüket, melyik megy oda.
A barátnőd miatt nyugodtan nevezheted Pamacsnak. Ha ezen megharagszik, akkor idióta.
Viszont én nem nevezném így mégsem, ha már volt egy állatom, akit így hívtak és elpusztult. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!