15 éves elmúlt a cicám, Royal Canin tápot eszik, az orvos ajánlotta, viszont mostanában nem eszik túl sokat, picit mintha fogyott is volna. Tudnátok ajánlani hasonlóan jó minőségű tápot?
A kedve jó, meg azt sem mondanám, hogy nincsen étvágya, ha én adom neki a szájába az ételt, akkor megeszi, csak inkább nagy étvágya nincsen, úgy mondanám, szóval lassabban fogy el az a mennyiség, mint előtte.
Az a gond, hogy nagyon válogatós cicus, már anno próbálkoztam az Acana táppal is pl., de nem szerette. A Royal Canint azért eddig mindig megette. A Wilderness tápot néztem az üzletben, illetve a Perfectfitet, nem tudom, ezek mennyire jók.. Valami olyan szeretnék, ami jó kis kiadós/dús táp, hogy hízzon picikét.
Dokinál nem régen voltunk vele, akkoriba többet hányt, mint egyébként, de akkor sem volt a kedvével gond, vagy ilyesmi. Kapott gyógyszert, attól rendbe is jöttek a dolgok, meg úgyis evett, mint előtte.
Előre is nagyon köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Igen, most már elkezdtem aggódni, mert utána néztem picit, meg az is feltűnt, hogy sokat iszik.. Legutóbb, mikor dokinál voltunk vele, szó volt róla, hogy vese probléma is állhat a hátérben és mintha nála néhány tünet jellemző lenne, szóval, most nagyon félek. :( Holnap hívom a dokit, valószínűleg vesznek tőle vért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!