Autista kisgyerek mellè milyen fajta cicat ajanlatok?
6-os válaszoló vagyok és nem látom, hogy hol írtam én vagy más, hogy putriba akarjátok vinni?
Egyébként egy macska "putriban" is lehet boldog és nyugodt, a habitusának megfelelő bánásmód mellett és egy palotában is sorvadozhat ennek hiányában.
Azt próbáljuk neked elmagyarázni, hogy nem a macska az ideális választás a gyereked mellé, azok alapján, amiket leírtál.
2018. nov. 12. 11:17
12/30 A kérdező kommentje:
Figyu. Nem ez volt a kerdesem. Az elso ket valaszolo tudott konkretan a kerdesre valaszolni. Tobbit nem magyarazkodom. Ertelmezni tanulj, lenyeget leirtam. A mutet 230ezer volt zakkpakk mindennel. Kifizettem. Ettol fuggetlen nem akarok 130ezerert cicat venni. Ne te dontsd mar el, hogy mit birok es mit nem. Meg miert zavar a sok joszag. Boldog mindenki. Ezek mentett joszagok. Te mennyit mentettel? Hagyjuk mar ezeket. Es kertem csak a fő kerdesre valaszolj ha tudsz. Kosz. Ezt a jatekszeresdit meg hagyjuk...eletedbd se lattal sztem autista gyereket, az enyemet plane nem, de lehet allatod sincs.
Nem fajta, hanem egyedfüggő, hogy milyen személyisége van egy macskának. Lehet, hogy kicsinek nyugodtabb, aztán kifejlett korára aktívabb lesz. Ezt előre aligha lehet megjósolni, minden fajtán belül minden egyes cica más és más. Mint a kutyák vagy az emberek.
Ha most még nincs meg egy törzskönyves macska ára, inkább gyűjts rá, minthogy egy eleve beteg, szaporított egyedet vegyél, amire aztán több havi fizetés rámegy, mert örökletes betegsége van.
A tenyésztőnél van lehetőség megismerkedni a kiscicával, mielőtt elhozod, így kiválaszthatod az alomból a megfelelőt.
2018. nov. 12. 12:15
Hanem akarsz rá sokat költeni én a menhelyről beszerzést ajánlom. Kölyök korban minden macska játékos, harapós és ez nem csak a házi macskára vonatkozik. A menhelyen viszont ( főleg, ha nem kölyköt választassz) megtudják mondani, hogy milyen a macsek viselkedése, mennyire nyugodt természetű.
2018. nov. 12. 12:17
15/30 A kérdező kommentje:
Igen..igy voltunk ismerkedni tobb helyen is. Ezert is tapasztaltam mekkora kulonbseg van koztuk. Menhelyet megnezzuk...vmi nagyobb varosban keresgelek. Itt nalunk es a kornyezo kisvarosokban csak kutyák vannak. De szetnezek. Koszonom.
Úgy tudom, a skót lógófülűek, brit rövidszőrűek és a perzsák is a nyugodt fajtába tartoznak, de az árukról fogalmam sincs.
2018. nov. 12. 19:07
Akkor vegyél szaporítótól 60 ezerért macskát, aztán majd ő is megy ivartalanítás után az utcára, mert nem fog úgy viselkedni, ahogy "le van írva", vagy elvártátok volna. :)))
2018. nov. 12. 19:11
Nekem van két skót lógófülűm, de az egyik kb. egy idegbeteg pszichopata. :/ Az a vicces hogy kölyökkorában ő volt a nyugisabb, barátságosabb.
2018. nov. 12. 19:13
19/30 A kérdező kommentje:
Milyen utcara, te marha, mar ne haragudj. Egy egeresző osztonokkel rendelkezo hazimacska kint boldog. Vagy te bent kinzod? Ja...fotelhuszar, macskat se lattal meg kozelrol
20/30 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: