Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Autista kisgyerek mellè...

Autista kisgyerek mellè milyen fajta cicat ajanlatok?

Figyelt kérdés
Ragdoll-t neztem, de sajna nincs 130ezer ra meg ugye mellè azert venni kell sok eszkozt. 60 ezres cica max amit ra tudok szanni. Imadja őket,de nyugodt termeszetu kell. Sziami felporgette, tul zizi volt. Eljarogattunk vasarlas elott parszor ismerkedni, igy vegul nem vettuk meg.
2018. nov. 12. 09:36
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
100%

Maine Coon? Ismerosomnek volt, nagytermetu, pihenos cica aki reggeltol estig szunyokalt. :D

Nagyban fugg az egyedtol, magarol a fajtarol nem hallottam rosszat.

2018. nov. 12. 09:44
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt hallottam, hogy a maine coonok is nagyon nyugodt, gyerek mellé való típusok. Nézd meg a fajta leírását. Bár ő sem olcsó fajta, de ne versenyalomból keress. A hobbiból tenyésztettek hátha olcsóbbak.
2018. nov. 12. 09:45
 3/30 A kérdező kommentje:
Koszonom! Megnezem őket is. Mindenkepp nyugodt cica kell, hisz ugy lesz a fiam is nyugodt. Ha tul pörgős vègig a cicc akkor rossz iranyba megy a fiam is. Igy jartunk a hazimacskankkal. Igy kikerult a hazbol ivartalanitas utan. Hiaba oregszik ugxanugy ugralos harapdalos. Jatekbol is. Igy kinti cica lett.
2018. nov. 12. 09:56
 4/30 anonim ***** válasza:
88%

Egy kölyökmacskánál sem lehet előre tudni, hogy milyenné válik ha felnő. A fiatal, egészséges, macska szaladgál, játszik, nyüzsög.

Embertelen dolognak tartom, hogyha a cica úgy viselkedik, ahogy az normális esetben elvárható, akkor ki van dobva az utcára.

Vegyetek a gyereknek tengerimalacot, vagy nyuszit, azokkal nem lesz ilyen probléma. A kutya lenne a legjobb, de azt nektek nem ajánlom. De leginkább semmit, mert az állat nem játékszer, hanem egy kis élet!

Terápiás céllal vannak kutyás foglalkozások autistáknak, keress rá a lakhelyed szerint, vagy vigyétek lovagolni, azt is nagyon dicsérik.

[link]

2018. nov. 12. 10:24
 5/30 A kérdező kommentje:
Bakker tudsz olvasni? Kinti macska lett. Ebben mi az embertelen. Hazi macska alapban kint szeret inkabb lenni. Meleg kazánházunkban alszik. Minosegi tapot eszik. Ha utcan szetnéz, mindenki csodalja olyan gyonyoru fenyes a szore. Tavaly daganattal megműttettem. Helyrejott. Ebben mi az embertelen. Rajottunk, neki kint jó, a tér, egereszni, verebeszni is imad. Annyira jo itt barmit tesz fel az ember mindig le van oltva. Elmondom van ket csodaszep kutyank es egy tizensokeves befogadott macskank, akinek az életet mentettuk meg, hatalmas mutettel a befogadas utan. Ő keritesen kivulre se teszi ki a labat. Ey igen...kell benti nyugodt vermersekletu cica. Barmennyire is kegyetlen vahyok. Eszem megall tenyleg.
2018. nov. 12. 10:36
 6/30 anonim ***** válasza:
83%

Miért erőlteted a macskát?

A macska egy szuverén, öntörvényű, mozgékony állat, nem egyszerű a vele való bánásmód.

A legtürelmesebb, legjámborabb macska is bevadul, ha piszkálják. Ha meg "felveszi a kesztyűt" és benne van a játékban a maga macskamódján, az meg a gyerekedet izgatja fel.

A két csodaszép kutyátok miért nem elég a gyereknek?

2018. nov. 12. 10:52
 7/30 A kérdező kommentje:
Nagyok es viszonylag oregek a kutyak. Nem bántanak, de mar ők annyira nem is pajtiznak. Nagy méretuk miatt konnyen fellökik'nem direkt' eleg ha kozel dörgölőznek'. Cicakat imadja, nem is bántja őket. Akkor van baj, mint pl a hazimacskanknal is, ha hozzaerunk jateknak veszi es maris a labaköze kapja a kezunket, es rugja harapja. Ez viszont nem jo a fiamnak. Egyebkent nagyon szereti az allatokat, kezdetektol kis mauglinak hivtuk. Allatkertben is hihetetlrn mod mindig hozza mennek. Mar mosolyogtak akik utanunk jottek latogatok. Nem ertem miert baj, ha venni cicat. Mintha valami.putriba hoznam ehezni. Mostmar tenyleg csak az valaszoljon aki példat tud irni. Egyenkent a ragdollal szerelrm volt neki elso latasra..senki nem bantott senkit... Csak ennyit veteli arra nem szeretnek kiadni. Ezert keresnek hasonlo habitusu cicat.
2018. nov. 12. 11:05
 8/30 anonim ***** válasza:
72%

Te felfogtad, hogy játéknak akarsz venni egy élőlényt?? Az eszem megáll, komolyan. Van egy csomó állatotok, miért nem jó azokkal játszani, törődni? Babázni meg vegyél egy interaktív plüsst.

Ha ragdollra nincs 200 ezretek, akkor mit csinálsz, ha előjön vAlami fajtabrtegsége, aminek a kezelése több lesz? 60 ezres macskák mind szaporítottak, betegségre hajlamosabbak.

2018. nov. 12. 11:06
 9/30 anonim ***** válasza:
94%
Minden kötekedés nélkül, autista gyerek mellé semmilyen! A legnyugodtabb fajták is tiszta dilisiek kb. egy éves korukig, előre pedig aligha jósolható meg, hogy milyen lesz felnőtt korában a vérmérséklete.
2018. nov. 12. 11:09
 10/30 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó vagyok, azt kifelejtettem, hogy normális törzskönyvezett macskát eleve nem fogsz kapni 100 ezer alatt! A szapoítottak meg tudjuk milyen kockázatokkal járnak...
2018. nov. 12. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!