Angol cocker spániel vagy cavalier king charles spániel?
Nekem angol coccerem van most.(többek között) Gyerek korunkban is volt egy ugyan olyan.
A másik fajtáról nem tudok nyilatkozni, nem ismerem. De amit itt leírtál, kitűnő egy angol coccernek.
Az enyém ugyan így van tartva és imádja, imádják a szomszéd gyerekek is. Jól kijön más kutyákkal. Harapni nem harap, de mindenkit meg ugat. Jelző kutyának nagyon jó. Múltkor egy 3 éves kislány ment oda hozzá a parkban, meg ugatta, aztán amikor a kislány eldobta neki a botot, ő vissza vitte neki. 1 órát játszottak így, az anyuka nagyon örült, hogy végre lefárad a lánya. :-D
Mind a két spánielünk nagyon szeret/szeretett nyalakodni, hízelegni. Most is itt fekszik a hasamon és horkol.
Az angol coccerre voksolok. :-)
#2 vagyok
Az angol coccerrel is lehet agilityzni. Én szoktam. Szeret a kedvemben járni.
Nekem Angol cocker spánielem van szerintem nagyon jó döntés. Ugat ha jön valaki a házba de nagyon barátságos fajta. A tanítására több időt kell fordítani de ha megérti egyszer akkor sohase feledi el a trükköt!
A másik kutyafajtát nem "ismerem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!