Egy éves ivartalanított fiú cicám van-panelban. Szerintetek érdemes mellé másik cicát venni?
12:28-as
Ja, jó lesz neki ott, majd elb*ssza egy kocsi, széttépi egy kutya vagy megmérgezi a szomszéd. Rövid, velős, de izgalmas élete lenne, hisz nincs is annál jobb mint a szomszéd elől futni aki lapáttal agyon akar verni mert " a k*rva macska ideszarik a kertembeeee". Biztos nem unatkozna az elkövetkezendő max 3-4 évben ami még hátra lenne neki a szép, friss levegőjű vidéki környezetben, illetve a friss levegőjű mínusz 20 fokban, ahova ki lenne b*szva, mert ugye vidéken a macskának kint a helye.
Kérdező: Igen, jó ötlet egy másik cicát vinni, nekünk is két cicánk van, és nagyon jól elszórakoztatják egymást (ők testvérek) Neked lehet hogy végig kell csinálnod az összeszoktatást, de nem lesz nehéz, és meg fog térülni!
Az biztos, hogy nem unatkozna, nekem is két kiscicám volt, igaz azok együtt nőttek fel, de imádták egymást, együtt aludtak stb.
Egyik előző évben sajnos meghalt, így most egyedül van.
Pár hete jöttem hazafelé és találtam egy kis 3-4 hónapos cicát, nem hagyhattam utcán,de nálunk sem maradhat sajnos, még mindig nem jöttek ki egymással, pedig már vagy 3hete lent van.
Igaz az enyém már van 6-7 éves.
Ha a cica melett döntenél, akkor még mindig nálam van, és gazdit keres :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!