1 éves ivartalanított benti cica, hogyan fogadna egy új jövevényt?
A kiscicát jól
Leírom nálunk mi volt, nekem egy antiszoc kandúrkám mellé jött egy kis kandúr kb 7 hetes.
Először világvége volt, de aztán kb 1 hét után lenyugodott. Nem bántotta 1x sem, csak folyamatosan morgott és fújt, nem engedte a kicsit a közelébe, sem az alomba, sem a kajáhz, sem a játékokhoz, ha meglátta h a kicsit simogatom balhé volt, ilyesmi.
Aztán egy hét alatt lenyugodott, és elkezdte nyalogatni a kicsit. Azóta nagy a szerelem. A kicsit vittük heréltetni amíg nem volt itthon a nagy körbe-körbe járt és nyávogott addig amíg vissza nem hoztuk neki a tesóját :D
Van akinél ez az egy hét hónapokig tart és olyat is hallottam h két cica sosem szerette meg egymást csak "elviselik" a másikat és nagy ívben elkerülik egymást. Lutri, de a kiscica jó választás, mert a kicsik nyaliznak a nagynak aki előbb-utóbb csak beadja a derekát! Érdemes búósat választani 2.nak mert két vadóc nem jó párosítás!!!
Ja amúgy az enyém is oda-oda kapott nekem és hasonlók, de a kicsit egyszer sem bántotta.
az egyéves kandúrod talán még elég "gyerek", hogy befogadó legyen. nekem 6 éves kandúrom volt, amikor egy kiskandúrt hoztunk mellé. valósággal gyűlölte a kicsit,
és egyszer úgy szemközt vágta, hogy az akkor már egyéves másik cicának ráment az egyik szeme.
borzalmas szenvedéseken ment át szegénykém, kivették a szemét, de utána még élt boldog 17 évet.
a bűnöst sem tudtam nem szeretni, sőt imádtam, meg kellett értenem, hogy egyszerűen féltékeny volt.sajnos egy udvarunkba betört argentín dog megölte.
nem vagyok babonás, de lehet, hogy sorsszerű volt...
De! azóta is van egy már 8 éves ugyanolyan fekete cicám, mint a "bűnos" volt, de ez sem befogadóképes semmilyen újabb cicára, pedig szeretnénk.
A kölyköket LEGHAMARABB 12 HETES KORUKBAN lehet elajándékozni/eladni!
Ha túl hamar választják le a kicsiket az anyjukról, szopási ingerük megmarad egészen felnőtt korukig, így ha ölbe vesszük összenyálazhatja-csámcsoghatja ruhánkat, de még ujjunkat is szophatja!
Egy 12 hetes kiscicát jól fogadna a nőstényed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!