Valós veszély lehet, hogy az egy éves ivartalanított fiúmacskán meg akarja ölni az 1-2 hónapos kismacskát?
Van két ivart-ott fiúmacskám, egy évesek. A napokban találtam egy kismacskát, hazavittem. Az elején a nagyok féltek a kicsitől, de már kezdik megszokni, néha játszanak is vele kicsit, nyalogatják. De amikor a kicsi belelendül a játékba és elkezdni harapdálni az egyik farkát, lábát, a nagynak elfogy a türelme és elkezdni lepofozni a kicsit, majd megfogja a szájával a nyakát, aztán elzavarjuk a nagyot.
Nem tudjuk eldönteni, hogy tényleg bántaná e, vagy akár véletlenül elharapná a nyakát.
Nektek mi a tapasztalatotok? Ilyenkor tényleg bántani akarja a nagy a kicsit, vagy csak nem tudja kezelni a helyzetet és túl durva a játéka?
Napközben sokszor figyeli a kicsit, akkor van csak baj, ha a kicsi elkezd vele játszani.
Az elsőnek igaza van!
A leírtak alapján jól befogadták, védelmezik, tanítgatják és igen, berendszabályozzák, tudja már, hogy merre hány méter...:)
Köszönöm mindegyik választ!
Megnyugodtam és már közelebb engedtem a nagyokat a kicsihez és már egész jól eljátszanak :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!