Ti hogy reagáltatok volna?
Anya mondta, hogy reggel valami hangos kutyaugatásra lett figyelmes a házunk előtt, szóval kiment megnézni és látta, hogy valami csaj a kutyáját fogta pórázon a ház előtt, a kutya meg az egyik cicánkat ugatta. Ugyanis a cica szeret kiszökni a kertből és átmegy néha a szomszédba, vagy beül a konyhaablakunkba.
Szóval épp megint indult volna valahova, mikor az a kutya megugatta és anya elkezdte hívogatni a cicát, hogy jöjjön be, de szegény meg se mert mozdulni a félelemtől, az a kis r!banc meg odaszólt anyának hogy "Legközelebb ráengedem".
Én még aludtam, amikor mindez történt, de mikor elmesélték, olyan ideges lettem...Ha nem anya ment volna ki, hanem én, szerintem megtéptem volna azt a csicskát, ő hozza ide hugyáltatni a kutyáját a mi előkertünkbe és még ő fenyeget minket, hogy ráengedi a dögöt a macskánkra, aki mellesleg a mi telkükön belül volt..
Ti hogy reagálnátok egy ilyen helyzetben? Volt már, hogy megfenyegették a cicátokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!