Hogyan reagáltatok volna ha erre kellett volna hazaérnetek?
Erre érsz haza:
-belépsz a lakásba, fülledt meleg mellé iszonyat kutyaszar szag csap meg
-a kutya egy sarokban fülét-farkát behúzva bújik a sarokban mert tudja, hogy rosszat csinált
-körbe nézel, barackmagok hevernek szanaszét a lakásban
-5(!!)helyre van beszarva, mellé egy nagy pisitócsa
-kiderül, hogy a kutya megette a 4 barackodat, megevett 2 zacskó jutalomfalatot(meg kellett dolgoznia, hogy ezeket elérje)
-látod, hogy a kanapéra és a fotelra ki van hányva a barack
Őszintén, hirtelen felindulásból mit csináltatok volna?
Magamat hibáztatnám és végtelenül sajnálnám a kutyát, valamint hálát adnék az égnek hogy nem lett komolyabb baja...
Egyszer nagyon horkolt, mozgolódott, azt hittem a meleg miatt, ezért becsuktam a hálóm ajtaját hogy csökkentsem a zajt. Reggel a szarszagra ébredtem, az EGÉSZ előszoba telefosva, és az első gondolatom az volt, hogy úristen miért csuktam be az ajtót? 1 hétig gyötört a lelkifurdalás, hogy szerencsétlen mit szenvedhetett össze, hogy próbált jelezni a vezérnek aki nem volt ott hogy segítsen neki... Szó nélkül takarítottam.
Milyen idős a kutyád?
Legközelebb, ha elmész, adjál neki egy méretes cupákot. Akkor nem a barackodat fogja megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!