Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan reagáltatok volna ha...

Hogyan reagáltatok volna ha erre kellett volna hazaérnetek?

Figyelt kérdés

Erre érsz haza:

-belépsz a lakásba, fülledt meleg mellé iszonyat kutyaszar szag csap meg

-a kutya egy sarokban fülét-farkát behúzva bújik a sarokban mert tudja, hogy rosszat csinált

-körbe nézel, barackmagok hevernek szanaszét a lakásban

-5(!!)helyre van beszarva, mellé egy nagy pisitócsa

-kiderül, hogy a kutya megette a 4 barackodat, megevett 2 zacskó jutalomfalatot(meg kellett dolgoznia, hogy ezeket elérje)

-látod, hogy a kanapéra és a fotelra ki van hányva a barack

Őszintén, hirtelen felindulásból mit csináltatok volna?

2014. júl. 7. 22:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Még nincs 1 éves.
2014. júl. 7. 23:08
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

nem hinném, hogy ennyire le kellene oltani a kérdezőt, "shit happens", nem egy tábla kilós főzőcsokit hagyott a kutya előtt...

a kutya is tévedhet, sőt, lehet szándékosan rossz. vannak bélpoklosok és olyanok, akik folyton feszegetik a határokat, és olyanok is, akik csak szökőévente rosszalkodnak. nekem is van itthon egy ilyen kutyám, munkavizsgás, tipikus "szolgalelkű", gondolatomat is kitaláló jószág, az év 364 napján akkor se eszik a kajámból, ha a feje magasságában, a dohányzón hagyom, aztán egyszer-egyszer megesik, hogy megbotlik, akkor viszont nagyon :) pl. kibontja a kukát és szétszórja a lakásban, vagy egy kiló lisztet szed le a konyhapultról, hogy nyálas-csirízes bevonatot képezzen vele a parkettán, vagy éppen megegyen valami jó kis fosatós kaját. ilyenkor - ahogy a kérdező kutyája is - már tudja, hogy rosszat tett és már abból tudom, hogy vaj van a füle mögött, ahogy megérkezéskor fogad: laposkúszásban, füle-farka behúzva. amikor még be sem léptem az ajtón! ilyenkor maximum morgolódok vele egy kicsit, de inkább gyorsan kivágom a házból, és nekiállok takarítani. ő már megbánta bűneit, feltakarítani maga után úgysem fog, így jártam. és utána egy jó darabig megint mintaeb. én meg persze jobban odafigyelek rá, hogy az emészthető tételeket hol tárolom a házban...

2014. júl. 7. 23:16
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Fiatal, unatkozott. Volt időd lemozgatni, mielőtt elmentél?
2014. júl. 7. 23:33
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

mondjuk kutya rács????

Te hagytad szabadon a TE HIBÁD ne a BABA kutyádé

2014. júl. 7. 23:47
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Hirtelen felindulásból eldugtam volna jó mélyre az idegességemet, mert úgysem tudom már utólag megbüntetni a kutyát, és takarítás közben végiggondoltam volna, hogy mi okozhatta ezt, és mit tehetek a megelőzésére.

Egyébként ilyen melegben a legjobb az, ha csukva vannak az ablakok, és főleg elhúzva a függönyök. De a nyitott ablak - függöny kombó is sokkal jobb, mint a csutkára nyitott ablak, amin dől be a meleg. Bár nem hiszem, hogy a kutya azért csinált volna ekkora kupot, mert melege volt, csak úgy plusz infó.

2014. júl. 8. 00:32
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Őszintén? Hirtelen felindulásból k. anyáztam volna. Megnézem, rendben van-e a kutya, kiküldtem volna olyan helyre (ha van), ami nincs teleszarva, stb.

Majd sűrű káromkodások közepette (amivel saját magam minősítem, nem a kutyát!) összetakarítottam volna.

Ezt csináltam volna.

"a kutya egy sarokban fülét-farkát behúzva bújik a sarokban mert tudja, hogy rosszat csinált " A kutya nem tudja, hogy rosszat csinált. Csak azt, hogy ha a gazdi hazajön és kupi van, akkor bünti jön. Tehát a kutyád már büntetted azért, mert kupit csinált, amiről te tehetsz és nem a baba kutyád.

2014. júl. 8. 07:31
 17/20 Nádszálkisasszony ***** válasza:
11%

Jól leszidtam volna, hiszen nagyon jól tudja, hogy miért kapja a szidást majd feltakarítottam volna.

Kölyökkutyáknál ez előfordul, nem tudom miért vagy annyira oda! Legközelebb alaposabban fáraszd le ha elmész, mert ha nem teszed mindig ez lesz!

2014. júl. 8. 10:37
 18/20 Szilvi & Argos ***** válasza:

Magamat ismerve tuti szentségeltem volna, a kutyát kipateroltam volna vmi kevésbé összecart helyre és dühösen feltakarítottam volna...

Anno mikor a kutyám beteg volt és hajnalban kellett hányást meg fost takarítani, utóbbit még a tapétáról is...nem voltam boldog persze, de meg kellett csinálni...és a kutya nem is tehetett róla

2014. júl. 8. 12:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Fiatal kutyáknál előfordul, hogy bepiszkítanak. Ettől függetlenül ételt/kutyacsemegét nem szabad olyan helyen hagyni, ahol bármilyen módon megszerezheti. De miért kérdezed? Te mit csináltál hirtelen felindulásodban? Csak nem verted meg a kiskutyust?
2014. júl. 8. 16:24
 20/20 anonim ***** válasza:

régen : kiadós káromkodások után kiküldtem volna a kutyát ,és feltakarítok,közben vagy 100 féle képen elpusztítom a kutyát, válogatott kínzások közben az agyamban - mérgemben :)

most : most már nem történik ilyen :) ja a kutya él :)

üdv a klubban koma :)

szerintem mindenki járt már hasonló helyzetben főképpen az első kutyával.

: szép tavaszi nap. kora délután fánkot sütöttem . nagy a család ,így kb 100 db-ot. ami úgy 4 normál méretű tálca. leporcukrozva kirakva a konyhaasztalra . a gyerekek suliban , én átmentem a boltba . a párom még munkában. kb . fél-egy órával később hazaértem . a kutya a kanapén a lábai az égnek,boldogan horkol a hasa mint a duda :)

a konyhaasztalon 3 tele tálca. a 4 -dik üres, de a porcukor ívek amik a fánkok mellett leestek ,na azok érittetlenek ! körbekérdeztem a családot ,nem ők voltak,most értek haza !

a kutya még mindíg aludt, pedig a gyerekek megjöttek !!!

( akinek van az tudja,hogy a kutyák azonnal rohannak a hazaérő gyerekhez!)

az eb felült a sarokpadra ,és egyenként megkajált 25 db nagyméretű fánkot ( 8 cm kiszúrót használtam !! :)

ja , 40 kg-os 70 cm-es komoly méretű állat :)

sem elötte ,sem utána nem tett ilyet !

de akkor, aznap a fánkevés világrekordjára készülhetett:)

persze semmi baja nem lett. sőt este még evett volna :)

a hasmenés feltakarítása nem öröm, de a kutya hálája miután az utcán végre jó kisza..ta magát:) na az megfizethetetlen ! főként ha a lakásban utánna még egész éjjel ereget :)

( nappal ,illetve reggel 6-7 óra körül a nagy nyári melegekben ablak becsuk ,redőny leenged!)

az ablak és a leengedett redőny közötti 2-3 cm-es levegőrétek a legjobb szigetelő anyag a meleg ellen !!)

2014. júl. 8. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!