Találkoztam egy agresszív állatta? Ti mit reagáltatok volna?
"Hívjak rendőrt?", majd nyúlnék a telefonom után.
Mindig bejön az agresszívakkal szemben (fosnak a zsaruktól, csak a gyengébbnek tűnőkkel szemben nagyfiúk), az engedéllyel viselt gázpisztolyomat még nem kellett használnom.
Gondoskodni kell az önvédelemről, mert az ilyenek köztünk járnak.
Semmit nem tudsz az ilyen barmokkal tenni. Egyszerűen vannak ilyen nyomorékok a bolygón (csak tudnám mi a szarnak?), akik kutyát, macskát, egyéb állatot nem viselnek el. Csak saját magukat imádják, mintha kötelező lenne.
Fenyegesd rendőrrel (gyerekkel a hóna alatt talán csak nem csap le), esetleg oszd meg vele az infót, hogy nem kötelező utcán a szájkosár. Mert hát akkor ugye neki is kellett volna...
Hülyék mindenhol vannak. Ő most játszotta az apaállatot aki megvédi a kölykét a rá leselkedő ragadozóktól jelen esetben a kutyádtól. Igazából jól reagáltad le, rájuk kell hagyni, megtámadni nem mer mert azért fene tudja harap e mégis az a szelíd eb.
Én is találkoztam ilyesmivel általában vérben forgó szemű anyukák szoktak beszólogatni, vigye innen vééreb, harap mér tart ilyet ,mér erre megy mér arra megy stb , van amikor a fater is méreget,de tetlegességig soha nem mertek menni. Igyekszem külterületen sétáltatni de addig is el kell jutni.
Az emberek idehaza rettentő frusztráltak jobbról balról kapják a pofonokat ,szivatják őket ,minden bizonytalan és esetleges , valahol ezt levezetik, jobb híján kutyán kutyásokon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!