Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan büntethetek meg egy...

Hogyan büntethetek meg egy macskát?

Figyelt kérdés

Van egy cicám,kölyök kora ota nálam él.

Van macska wc-je,amit naponta takaritok,van házikoja,amit igen drágán vettem neki,van olyan fája,ahol a körmeit élesitheti,mindenféle játék,amit eddig felfedeztem neki a boltokban,a legdrágább macskaeledelt kapja,a lakásban aludhat az ülögarniturán,söt legtöbbször az ágyba is beengedjük,soha nem bántottuk,erre ma:

Reggelizek,ö oda felmászik az asztalra és a tányéromba pisil,és még orditok egyet,ö szépen nugodtan befejezi a dolgát....

Kismama vagyok,elhánytam magam,de már attol félek hogy éjjel képes akár az arcomba is pisilni,pedig eddig szobatiszta volt.

Most kinnt van az erkélyen,nem tudom hogyan kellene megbüntetni,vagy megnevelni.

Egyáltalán miért pisilt az asztalon a tŕnyéromba?????????????????

2008. nov. 4. 11:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Utolso!!!!!!!!!!!!!hALLOD te vagy màr egy primitiv ember,mi a francnak irogatsz ilyen hülye vàlaszokat?

Nem mondtam hogy elajàndékozom,söt.

Azt se hogy nem neveltem meg!

Igenis,jobban elkényeztettem mint egy gyereket,de megneveltem!

Voltam màr àllatorvosnàl,és annyi volt a baj,hogy nem ivartalanitottam,és mivel a szomszédban is vannak cicäk,ö ezt megérezte,gondolom kedve tàmadt kapcsolatba lépni valamelyik kandurral,de mivel nem tudott igy elégtelenül pisilt egyet!

Nos felhàboritott a vàlaszod,valoszinü nem vagy komplett!!!!!!!!!!

A többieknek viszont kivétel nélkül köszönöm az ÉRTELMES VÀLASZOKAT!

2008. nov. 11. 16:33
 22/24 anonim ***** válasza:
63%

Kettőnk közül nem is tudom, ki a primitív.

Már a kérdésed is sötét, macskát nem lehet büntetni órákkal azután, hogy bepisil. Hogy gondoltad mégis?

Itt megvársz pár választ és utána kizárod a lakásból?

Bravó, biztos tudja miért van kirakva.

Majd gondolom a gyerekeddel is így fogsz bánni és könyvből neveled... Esetleg itt kérdezősködsz, hogyha majd bepisil mit kell vele csinálni.

Pffff

2008. nov. 11. 17:35
 23/24 anonim ***** válasza:
54%
utolsó válaszoló, látszik, hogy nincs gyereked. és hogy nem vagy, vagy nem is voltál soha terhes.
2008. nov. 11. 17:45
 24/24 anonim válasza:
54%
Mióta ivartalanítva lett a cica, azóta nem pisil, össze-vissza, csak az alomba.
2009. ápr. 22. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!