Hogyan tudom leszoktatni a macskát arról, hogy befeküdjön az ágyba és ne mászkáljon a konyhapulton?
Figyelt kérdés
Most költöztünk új lakásba, a főbérlőnk külföldre ment és pár hónap múlva megy a cicája is, de megegyeztünk, hogy addig itt maradhat. A probléma az, hogy alig várja, hogy kitegyük a lábunkat a lakásból, egyből befekszik az ágyunkba és mivel beteg, csak egy bizonyos fajta tápot kaphat, ezért folyton nézgelődik a pulton, hogy mit lehetne megenni. Persze ha látjuk mit csinál, akkor rászólunk, de nem tudom lesz e eredménye.2011. okt. 17. 13:51
1/5 anonim válasza:
Sehogy.ez nem kutya hogy neveld.a macska az egy önálló állat és őneki senki nem parancsolhat.
2/5 anonim válasza:
Csukd be az ajtót, ahol az ágy van. De a pultra felugráláson te már nemigen tudsz változtatni, ha eddig megengedték neki. Egy macskás műsorban láttam, hogy kétoldalas ragasztószalagot tettek a pultra, mivel az kellemetlen volt a maccsnak, mikor rálépett, le is szokott onnan.
3/5 A kérdező kommentje:
Fú ez a ragasztós elég genyó dolognak hangzik de nem rossz, csak utána minden csupa ragasztó lesz szóval nem megoldás.
2011. okt. 18. 08:29
4/5 anonim válasza:
Nem lesz ragasztós, simán fel lehet szedni. Olyan, mint a cellux, csak mind2 oldala ragad.
5/5 anonim válasza:
Azt mondják, jó az alufólia is. A macsek utálja. Bár a mienknél nem vált be. ((
Mi estére sörös-dobozokat kötöttünk össze fekete cérnával, és estére az asztal négy sarkára tettük laza szálakkal...
Ágyból kiszoktatni - hmmm....
A mienk az ágy végében lehet, rendszerint ott is alszik, látszólag feljebb csak akkor merészkedik, ha üres a lakás.
Ami egyszer a macsek teritóriumához kapcsol, nem lehet lenevelni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!