Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mire utalhat? A macska egyfoly...

Kiwilany124 kérdése:

Mire utalhat? A macska egyfolytában éhes!

Figyelt kérdés
Miután megette a kajáját azután is folyton kereget, be vadul ha latja hogy más eszik, lopkodja a kajat.:D lehet hogy tipikus cica dolog , de néha idegesítő ha eszek ő egyből jön és ker enni :). Egyéb tünet nincsen . Köszönöm a NORMÁLIS VÁLASZOKAT!

2018. aug. 28. 21:13
1 2
 1/17 anonim válasza:
58%
Lehet csak nagyra akar nőni :)
2018. aug. 28. 21:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Lehet, Mindenki mondja hogy ahány hónapos , ahhoz képest már egész nagy cicus !
2018. aug. 28. 21:19
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Az én macskám, miután ő evett, már szalad is hozzám kunyerálni. Képes rekord idő alatt bezabálni. Néha le sem teszem a fenekem, már ott rezegteti a farkát és éhenhalósat játszik (eldobja magát, háttal nekem és úgy tekintget hátra). Ha azt veszed észre, hogy eszik, sokat, de fogy, akkor gilisztás lehet. Amúgy meg csak zabás 😃
2018. aug. 28. 21:24
 4/17 anonim ***** válasza:
42%
Honnan veszed, hogy éhes? Szerinted egy állat csak akkor akar enni?
2018. aug. 28. 21:25
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként arra utal, hogy állat.
2018. aug. 28. 21:25
 6/17 A kérdező kommentje:
Rendben . Nekem meg nem nagyon volt pici macskám , szóval ezek újdonságok nekem . Köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 28. 21:28
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező, nem akarlak bántani, de biztos elég neki az a mennyiség, amit te gondolsz?

Tegyél ki sokkal többet és várd meg, hogy önmagától hagyja ott a maradékát.

Attól ne félj, hogy túleszi magát, a macska nem kutya, hogy hányásig zabáljon!

Nekem most is van 2 cicám, egész élemben voltak és 18-20-21 évesen haltak meg, de hogy a macska kéregette volna a kaját ha eszem, ilyen nem volt soha.

A kutya az igen, az szeret részt venni az evésben, akár éhes, akár nem.

2018. aug. 28. 21:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Hat elég sokat eszik, néha egy nagy 4 szer is . De kis adagokat . Viszont a reggeli és az vacsora nagy adag.
2018. aug. 28. 22:03
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
Mit adsz neki enni? Az én macskáim is sorban állnak, ha főzök, húst vagy májat darabolok, szoktam is nekik adni. Hiába veszek nekik magas hústartalmú tápot, valami csak hiányozhat nekik. Múltkor az egyiket azon kaptam, hogy nekiállt kinyalni a zsírt a serpenyőből. Ebből kifolyólag szoktam néha adni nekik egy kis zsírt, főtt tojást, csirkecsontról a porcot stb. Ha elfogadják, akkor gondolom szükségük van arra a tápanyagra.
2018. aug. 28. 22:14
 10/17 A kérdező kommentje:
Nyers húst , száraz és nedves tápot
2018. aug. 29. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!