A macskák arca utalhat a jellemre?
2 macskánk van, az egyiknek pont ilyen formájú a feje: [link] , szóval ilyen "gonosz" vágású a szeme, és ő tényleg egy kis szemétláda :D Egyfolytában rosszalkodik, ha rászólunk, csak visszapofázik, és folytatja, ha vmi nem tetszik neki, egyből karmol és harap (de azért szeretjük :D)
A másik meg kerek fejű, kerek szemű, olyan "ártatlan vagyok" arckifejezéssel, és szinte sose rakoncátlankodik, vagy ha igen, akkor elég egyszer rászólni, és rögtön abbahagyja. Ez általában így van, csak a véletlen műve? :)
Fúú, ez a tipikus gyilkos fejforma! :D
Lehet benne valami amúgy.
Marhaság...
Az első képen lévő macska teljesen normálisan néz ki, azért mert te gonosznak látod a vakus kép miatt, azzal mit nem tudunk mit csinálni...
Nekem mindegyik nagy, kerek szemű, néha viszont ilyen "ördögire" is össze tudják húzni a szemüket. Gondolod akkor szállja meg őket a gonosz?
"azért mert te gonosznak látod a vakus kép miatt, azzal mit nem tudunk mit csinálni... "
Én meg azzal nem tudok mit csinálni, hogy te ennyire félreérted, amit írtam, ráadásul még agresszvan támadsz is. :(
Jajj már, nem a vaku miatt látom "gonosznak". :) A kerek szeműnek is bevillan a szeme, ha rávakuzunk, de attól még a formája, arckifejezése megmarad. Meg akárhogy hunyorognak vagy grimaszolnak, a kerek szeműnek akkor se lesz ilyen képe.
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy más is tapasztalt-e ilyesmit, nem kell egyből lehurrogni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!