Ti láttátok már a kandúrotok ivarszervét? Ha igen, milyen gyakran?
Figyelt kérdés
4 éves a cicum, szerencsére még sosem láttam.2018. febr. 28. 20:22
1/9 anonim válasza:
Miért szerencsére?
Jah, amikor éppen ott is tisztogatja magát, és éppen ránéztem láttam. (Ha itt a péniszre gondolsz. Ha a herékre is, hát az meg eléggé látványos egy ivaros kandúrnál, tehát ki ne látta volna már?)
2/9 A kérdező kommentje:
A péniszére gondoltam.
A macskám heréi tök édik voltak, fél évesen lett ivartalanítva.
Számomra annyira fuuurcsa, olyan fuuj a cicakuki.
2018. febr. 28. 20:32
3/9 anonim válasza:
Én egyszer láttam, hanyatt feküdt éppen és szerintem 'kint felejtette', mert csak nézett rám hogy mit nevetek :D mondjuk akkor még nem volt ivartalanítva, azóta nem láttam de annyira nem is figyelem egyébként.
4/9 anonim válasza:
Ivartalanított cicák fél éves koruktól, sosem láttam, soha. Ülve pisilnek, nem jelölgetnek.
Előtte az ivarosaknál, többször is. Azt olvastam, hogy a simogatástól is merevedésük lehet.
5/9 anonim válasza:
cicakuki :DDD ez cuki volt :D
én is láttam már amikor nyalakodott. Ez tök természetes szerintem. Nem bámulom, elfordulok, és hagyom tisztálkodni. Ennyi :D
6/9 anonim válasza:
Szép nagy van neki,akárcsak a gazdájának
7/9 anonim válasza:
Igen, bekapta és szopogatta a macskám a szerszámát.
9/9 anonim válasza:
igen mert azon ritka macskák közé tartozott akik szeretik ha a pocijukat simogatják és hát ahogy ivar érett lett lett mellék hatása a pocisiminek XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!