Mi tévő legyek? Elvittük a kandúr cicánkat ivartalanításra, mert mindenki azt mondta, hogy jó hatással lesz rá, nem jár el esténként, nem kap nemi betegségeket a macskalányoktól, és nem fog megváltozni a természete.
De szép cica!
Nyugi, minden rendben lesz vele :)
Ugyan már, nem tudom, miért ekézitek a szerencsétlent, teljesen természetes, amin átmegy. Meghozta a döntést, bevállalta a műtétet a macska érdekében, most meg azt látja, hogy a cica nincs jól, persze, hogy magát okolja.
De nyugi kérdező, majd jobban lesz.
Nem akarlak megbántani, értem én, hogy tájékozatlan vagy, de ez azért erős túlzás amit csinálsz és amiket mondasz.
Azt is értem hogy empatikus vagy vele, de az hogy nem eszel, meg nem alszol emiatt...hát nem tudom.
De akkor még egyszer:
-jó döntést hoztál az ivartalanítással
-a macska (ahogy a többi állat sem) NEM gondolkozik ilyeneken; ők ösztönlények, és a környezet ingerei, illetve a hormonok hajtják őket, nem akar ő csajozni meg ilyenek. Hacsak oda nem teszel elé egy cicalányt, akkor nem fog cicalányokon járni az esze, ebben biztos lehetsz!
-még csak pár nap telt el a műtét óta, normális, hogy bágyadt és fájhat a sebe is
-nem utál téged és nem haragszik rád, csak simán nincs jó kedve most, legyél türelemmel
-golyó visszaállítást nem csinálnak, ez nem lehetséges, mivel elkötötték a spermavezetőt, és a heréket is kidobták, amik vérellátás hiányában természetesen azonnal abba is hagyták a működést
inkább annak legyen bűntudata, aki hagyja az ivaros kan macskáját orrba szájba szaporodni, ezáltal rengeteg szenvedést okozva a nőstényeknek és a világra jövő kismacskáknak, akiknek a nagy része meg sem éri a felnőtt kort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!