Miért csinálja ezt a kis macska?
Tehát a kislány mászik a kandúrra?
"Még van benne valami ösztön vagy mi?" - ezt hogy érted? Ezek szerint ivartalanítva van valamelyik? Vagy mindkettő? Az lenne a legszerencsésebb.
De sajnos nem egészen világos a szitu így, ahogy leírtad.
Dagasztja. Szeretet jele.
Viszont ivartalanítani kellene őket, először is a nőstényt, különben tavaszra kismacskák lesznek.
Azért a szituációban van pár furcsaság. Az, hogy befogadtatok egy kóbor kandúrt, az nagyon szép, bár csak akkor érdemes vállalkozni a tartására, ha tudjátok ivartalaníttatni, oltani, féregteleníteni. Egyébként inkább az állatvédőknek érdemes szólni, hátha ők találnak olyan gazdit, aki vállalja ezek költségeit.
Azután: Kaptatok két macskát. Gondolom, ez azt jelenti, hogy egy szaporítótól. Az egyik elpusztult. Hogyhogy? Állatorvoshoz vittétek? Voltak oltva, féregtelenítve?
És most mi lesz? Felnőtt kandúr idő kérdése, mikor gyárt kiscicákat a kislánynak, aki talán így fejletlenül fog szülni, ami az ő egészségére is nagyon káros.
Szóval hogy is van ez?
Az a baj utolsó, hogy ha a kérdezőnél tényleg így vannak a dolgok, akkor hiába írsz ennyit. Elég nagy az esély, hogy nem fogja fel vagy nem érdekli.
Én is így voltam vele úgy 15-6 éves koromig. Nem értettem minek kell ivartalanitatni, ha úgy is lesz gazdája a kicsiknek. A "szaporító" szóról pedig a gonosz bácsi /néni jutott eszembe aki több 10-100 macskát ketrecben tart stb. Nem fogtam fel a dolgokat, senki nem magyarázta el, abból következtettem amit innen-onnan összeszedtem.
Az ilyen válaszok, mint a tied, gyakran célt tévesztenék, mert akinek szánod csak támadásnak veszi, nem veszi észre benne a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!