Akiknek van/volt macskájuk, tapasztaltak esetleg olyant, hogy alutasakos/alutálcás kajótól a drágaságnak más lett a széklete? Például hasmenés? Vagy csak kellemetlenebb szagú pukik?
Igen, előfordul.
Ha nedves ételt akarsz etetni vele, akkor érdemes hígra főzött rizsben csirkehúst adni neki. Én sok zöldséggel szoktam csinálni, kakukkfűvel ízesítem, mert azt imádják.
És nem fosnak tőle, sőt ezt hasmenés esetén is javasolják.
Minden ételtől, táptól változhat lehet más a széklete, szaga, állaga, mennyisége. A hasmenés /székrekedés nyilván egy másik kategória, mint a széklet állaga.
A macskák nem szoktak pukizni. A macskáknál a pukizás attól van, ha láthatóan baja van a kajával, akkor olyan emésztési gond, amivel törődni kell, tehát itt írod, hogy hasmenéses, tehát azt a tápot nem bírja valszeg a gyomra, és nagyon rosszul emészti. Átlag egészséges macskánál a f*gás az agresszió jele.
Gondolom macskafüggő, de én nem tapasztaltam ilyesmit sosem. Az olcsó, vacak minőségű nedves kajáktól is ugyanúgy nem volt semmi gondja, mint a jobb minőségű, gabonamentesektől.
Kaki szép, normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!