Van olyan alutasakos macskaeledel amiben csak a szaft van?
A cicám nagyon szereti, de csak lenyalja a szószt a többit nem eszi meg.
Van olyan termék amiben csak az a ragacsos izé van benne?
Az nem jó, ha csak a szószt eszi. Azonkívül, hogy előbb-utóbb hasmenést kap tőle még ráadásul nem sok tápanyagot tartalmaz.
Ahogy előttem is írták: villával törd össze a husi darabkákat, hogy egészen pépes állaga legyen az egésznek.
Tiszta ízfokozó az egész, azért tetszik neki, az a húsnak nevezett valami meg nem hús.
Kereshetnél neki jobb macskaeledelt, ami neked is belefér és jobb minőség. Egyébként is annak az alutasakosnak nem sok a tápértéke és a kalóriatartalma sem.
Az enyémek közül a nagy melák mc-m is ezt csinálja... Én is vennék csak szaftot :)) Pedig csak a nagyon jó minőségű,magas hústartalmú stb (bocsi-hal, mert csak azt hajlandó többnyire megenni) tasakosat kapnak.
Ezért- villával jól pépesítem és kevés vízzel higítom is,azóta jobban fogy. És így több folyadék is jut a szervezetébe. Persze mellette van száraztáp is.
Összetörtem neki de igy is valahogy profi módon csak a szaftos részt eszi meg, száraz tápot eszik rendesen, csak tudom hogy ezt várja mert látom rajta, kéri, addig jön még nem kap alutasakosat. Jutalom falatoknak sem örül annyira mint a szaftnak.
Ha nincs más megoldás, megveszem neki, csak olyan pazarlásnak érzem kidobni, sajnálom.
Az illata végülis nem rossz, lehet én eszem meg akkor
Igen,de macskáink vannak!!!:))
Nálam ha a tesóm kutyája jön, néha a maradékot feleszi-konyhamalac! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!