Gourmet macskaeledel tényleg jó minőségű?
Mindenki úgy beszél róla mint a legjobb macskakajáról ami létezik.Beszéltem olyanokkal akik gourmettel etetnek és teljesen el vannak szálva maguktól,hogy az ő macskájuk csak ezt hajlandó megenni blablabla.És azt hiszik a legjobb macskakaja a földön...
Múltor az állateledelboltban egy nő a kismacskájának akart venni gourmet perlet és az eladó (rendesen,segítőkészen)mondja neki,hogy ez nem a legjobb választás meg,hogy kevés a hústartalma,és ajánlotta neki az iams és royal canin alutasakost.Erre akkora hisztit levágott,hogy a macskája legeslegjobbat érdemli,meg mi az hogy kevés a hústartalma stb... és nagyon sokan azt mondtak (az ismerőseim közül),hogy nagyon jó táp megéri az árát... hát én nem tudom...
Szerintetek is ilyen jó?
Hát mert jó a reklámjuk.
Pedig nem feltétlen az a jó, amit reklámoznak. A jó terméknek nem kell reklám, eladja saját magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!