Tescos alutasakos az milyen minőségű?
Macskáról van szó? A 44%-os hústartalom nagyon szép lenne, de sajnos csak 4%-ot tartalmaz. 80%-a nedvességtartalom. A konzervek és alutasakosak alapjábanvéve nem a legjobbak, még egy húzós árú márkától sem. A száraztáp sokkal kielégítőbb és olcsóbb. Ténylegesen a kaját fizeted ki nem a benne lévő vizet csomagolással. Ráadásul egy jó minőségű tápból feleannyi adag is elég.
Olcsó, de jó száraztáp a Josera, Purina. Drágább, de szintén jó táp a Royal Canin. Vannak szuperprémium tápok is, ezek viszont drágák. pl. Taste of the wild, Purizon, Acana, Orijen.
Nedvestápban nem vagyok valami jártas, a royal canint és az applaws-t tudom ajánlani, ezekről tudom, hogy valóban jó minőségűek.
Zoopluson érdemes nézelődni, ott nagy kiszerelésben is megrendelhetőek a termékek. Hűvös, száraz helyen tárolva nem romlik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!