Mi tévő legyek? Elvittük a kandúr cicánkat ivartalanításra, mert mindenki azt mondta, hogy jó hatással lesz rá, nem jár el esténként, nem kap nemi betegségeket a macskalányoktól, és nem fog megváltozni a természete.
Figyelt kérdés
Ehhez képest, tegnap 2 órára eltűnt, amikor itthon van ül a sarokban és nézi a falat, úgy tűnik mintha depressziós lenne. Hogy lehet visszaállítani az eredeti állapotot, hogy megint legyenek golyói? Bűntudatom van, szerintem haragszik rám. Tudtok olyan helyet ajánlani, ahol vállalnak golyóvisszaállítást?2018. jan. 29. 12:32
11/35 anonim válasza:
Bocsánat, de én halálra röhögtem magam :D
Nem érdeklik a golyói. Nem haragszik rád. A hormonjai szépen kiürülnek a szervezetéből és olyan lesz, mint régen, csak nem fog más kandúrokkal verekedni. Ha azt látod, hogy depis, akkor kérdezd meg az orvostól, hogy rendben van-e a cica sebe, nincsenek -e fájdalmai. Az altatást egyik cica jobban viseli, a másik kevésbé. Lehet, hogy ő pont olyan típus, aki még napokig kicsit bágyadt utána.
Az én szerencsétlen "megcsonkított" állatom itt fekszik mellettem. Egyáltalán nem hiányolja az ivartalanításkor eltávolított részeit. Éli a nyugodt kis életét. Nincsenek hatalmi harcok, verekedések csak relax. A tieddel is minden rendben lesz. Ne emészd magad!
12/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vigasztaló szavakat. Jól esik. Remélem ma már fogok tudni aludni picit. Tegnap egy falatot se tudtam enni, olyan szomorú voltam. :( Amikor ül a sarokban és nézi a falat sokáig csak az jut eszembe, hogy csináltam egy élőhalott plüsscicát az én erőtől duzzadó kandúromból :(
2018. jan. 29. 21:00
13/35 anonim válasza:
visítok, nagyon tudatlan vagy kedves Kérdező :DDDDD
14/35 A kérdező kommentje:
Lehet nem vagyok olyan penge macskakérdésben, mint ti, de azért nem kell kinevetni. Ő az első cicám, szeretném ha jó sora lenne nálam, próbálom némi empátiával kezelni a kérdést, és azon töprengek két napja, hogy nekem mi kéne a boldog macskaélethez. És akárhogy is nézem a macskacerka a listán van.
2018. jan. 29. 22:18
15/35 anonim válasza:
a macska nem úgy gondolkodik mint az ember. még mindig.. hiába lenne neked,ember fejjel fontos. a macskáknak nem annyira elengedhetetlen.
16/35 anonim válasza:
Ha már levágták nem lehet visszatenni a golyóit soha többé.
17/35 anonim válasza:
Végülis a kamasz gyereket is ki lehet heréltetni, majd ha kiürülnek a szervezetéből a hormonok, lenyugszik.
18/35 anonim válasza:
Szerintem is kamukérdés, tudja jól mire ugranak itt az emberek.
19/35 A kérdező kommentje:
Nem kamukérdés. Hogy lehet itt képet betenni?
2018. jan. 30. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!