Az a helyzet hogy kapok egy kiscicát és tanácsot szeretnék kérni hogy hogyan kell nevelni stb!?
2 éve december 29-én vettem magamhoz a cicám. Elég gyors döntés volt, és semmim nem volt hozzá, ráadásul teljesen benti cicát sem neveltem előtte.
Aznap épp évvégi akció volt a fressnapfban, ott vettem egy szállítót, fedeles alomtálcát. Jó nagyot! De konkrétan ez cica wc olcsóbb volt épp, mint egy sima, kisebb tálca. Vettem neki pár játékot, kis szárazat (royal canin kittent, imádta és a kis hasmenését is rendbe tette), alutasakost, két-három tányérkát meg almot. Elég sok pénzt otthagytam, most vissza gondolva, vettem pár felesleges dolgot. Azt elég sokszor váltottam, most már egy éve a Biokats csomósodó, illetmenteset veszem, bevált és az ára is jó.
Elhoztam, kis mütyürt, leraktam és kinyitottam a szállítót. Miután kijött magától, megmutattam, hol a kaja, meg az alom. Egyből belepisilt, nem volt gondja azzal, hogy nagy, magas peremű a tálca. Egy ideig ment a hasa, babapopsitörlővel mentem utána folyton...
Én olyan féléves korában adtam neki először spot ont , meg féreghajtó tablettát, mert az udvarra, lépcsőházba kijárkált. Az összes bőr bútort szétbarmolta,de semmi mást.
Jó cicázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!