Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy kis problémám és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kis problémám és szeretnék tanácsot kérni. Szerintetek most mi a helyzet?

Figyelt kérdés
Az van h van egy srác. Én elmentem más fiúkkal nyaralni és összevesztünk azzal a sráccal aki tetszik. A veszekedés végén azt mondta h nem jarunk úgyhogy azt csinálok amit akarok. És még többször is mondta h nem járunk, csak ő mindig elfelejti. És most mit akar szerintetek? Akar velem járni? Vagy mivan?

2016. aug. 27. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Ja
2016. aug. 27. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen helyzetekben a télapó a ludas amiért a Matyi nem ette meg a krampuszt
2016. aug. 27. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, akar veled járni, szóval valószínűleg ezért akadt ki annyira a nyaraláson
2016. aug. 27. 21:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Léci rendes választ írjatok
2016. aug. 27. 21:33
 5/9 anonim válasza:

Nyilván azért veszekedtetek a nyaralás miatt már alapból, mert őt nagyon is zavarta, hogy más srácokkal voltál nyaralni.

Ezáltal érvényét veszti a "Nem járunk, azt csinálsz amit akarsz" kijelentése, hiszen ez még inkább azt mutatja, hogy rohadtul odavan érted, és nyugtalanítja ha más srácokkal lát.

Szerintem a megoldás az lenne, ha nyugodt körülmények között beszélnél vele.

Mivel kiírtad ezt a kérdést, mint komoly problémát merem feltételezni, hogy nem csak barátságot érzel a srác iránt. De szólj ha tévedek.

Ha viszont igazam van, akkor mondd el neki mit érzel, és, hogy válaszoljon őszintén, hogy miért kapta fel a vizet, ilyen semmiségen.

De ha nem érzel iránta komolyabbat akkor csak a jótanács második felét vedd figyelembe.

Remélem tudtam segíteni :)

2016. aug. 27. 22:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ, én odavagyok a srácért
2016. aug. 27. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát,hogyha megmondta kerek perec, hogy nem akar veled járni, akkor ez van, el kell fogadni, tovább kell lépni.
2016. aug. 27. 23:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Éppenséggel azt mondta h én vagyok az egyetlen lány számára
2016. aug. 27. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem kérdezd meg tőle,hogy most mi legyen, haragszik-e rád, vagy hátrahagyhatjátok azt a kis nézeteltérést a múltban, vagy hát hogy akkor most szeret-e téged, és szeretne-e veled barátságnál vagy nem tom mi van most köztetek, szóval ,hogy annál többet tőled. És akkor majd kiderül. Szerintem akkor hátra tudjátok ezt a bajt, emléket hagyni a múltban, és akkor megérkezni a mostba, ami most van, a szerelem mindent legyőz, mindenhol lehetnek mélypontok.
2016. aug. 27. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!