Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud tanácsot adni ilyenkor mi a helyzet?
Körülbelül 1 hónapja kezdtem el beszélni egy fiúval, akivel eddig tényleg jól elbeszélgettünk hajnali kettőig. Sokat nevettünk, hülyültünk egymással. Megbízik bennem és én is benne. Sok dolgot elmondott amit eddig nem mindnekinek, meg éjfél után nem szokott fent maradni mindenki miatt, úgyhogy ez közös dolog. Azt mondta többször is hogy szeret velem beszélni és felsorolt rengeteg pozitív dolgot rólam. Megtudtam róla hogy kicsit depressziós mert az utóbbi hónapokba nem úgy alakultak a dolgok nála és ez teljesen kikészítette. A barátnője is szakított vele egy pár hónapja (volt még mellette egy barátja...khmm.). A héten mesélte hogy a volt barátnője kért tőle egy képet de pontosan nem tudom miről, de látta hogy beszélget egy régi ismerősével (lány) meg velem(nem ismer) és csúnyán beszólt neki,aztán végül letiltotta. Majd láttam tegnap hogy egyébként visszavette a tilást és újra ismerősök. Az egyik szülőjével összeveszett(nem élnek együtt) és ez nagyon megpecsételte a napját tegnap. Furán is viselkedett,valahogy nekem is kínos volt vele beszélnem. Mondtam neki hagyom egy kicsit, hogy elrendezzen egy pár dolgot magába. Aztán végül is írt magától. Mondta hogy aludt meg csinált egy pár dolgot. Beszéltünk max 2 órát aztán láttam hogy olyan 10 körül nem ír valami érthetően és kérdeztem tőle álmos e és megy e aludni. Azt mondta kicsit és talán. Vegül elköszöntünk és láttam hogy utána még 1 óráig fent volt.. Dél körül küldtem neki egy képet hogy milyen könyvet olvasok(ő is szeret olvasni) és írta hogy nemsokára indul,mert egy pár napra megy el a nagyszüleihez ahol ugye nincs net és nem is tud írni majd. Aztán már több mint 1 órája volt elérhető és nem köszönt el..
Segítenétek, hogy ez miért van? Eddig sosem volt ilyen..és tényleg nem 1x leírta hogy szeret velem beszélni meg hogy nem vagyok rá rossz hatással az biztos. Nekem ő lenne az első akitől akarnék is valamit. Beleszerettem a személyiségébe. Persze megértő vagyok vele hogy kicsit depressziós.
16l
Sziaa :)
Húú..Ismerős ügy.Totálisan. Csak nekem sajnos rossz vége lett a dolognak,de ez természetesen nem törvény-szerű. Hogy őszinte legyek,tudom,hogy mit érzel,és megkockáztatom,azt is sejtem mire gondolsz. Mivel a te esetedben nincs más lány,ezért picit furcsa a dolog. De a fiú pont olyan,mint a volt barátom. Szinte biztos,hogy csak magányra vágyik. Ha nem ír,az azért is lehet,mert nem akar veled esetleg bunkó lenni. Ha egy picit megnyugszik,akkor biztosan újra írni fog. Igen,lehet,hogy talált jobb,szebb lányt. De akkor is írni fog neked. Ha nem mondtál neki semmi olyat,amivel kiakasztottad,akkor írni fog. A depresszió miatt is,de ez bonyolult lenne elmagyarázni...(Ha szeretnéd,privát üzenetben kifejtem neked :) ) A fent leírtak alapján,mások akasztották ki,veled nincs semmi baja. Mert,ha lenne,nem írt volna még annyit sem,hogy elmegy a nagyszüleihez. Szóval nyugi,írni fog. ;)
Ha sok rossz dolog történik, az embernek egyszerűen néha nincs kedve beszélgetni. Ez ennyire egyszerű, nem kell túlkomplikálni.
Viszont, ha ennyire szimpatikus, inkább élőben kéne találkoznotok. És most mondom, ha nem kivitelezhető, akkor nem kéne, hogy beleess mert csak rosszabb lesz.
Ezenkívül az olyan emberek akik sokat panaszkodnak, és mindig mások a hibásak, sokszor nem teljesen épek. Nekem is volt olyan ismerősöm aki körül valahogy mindig "rossz emberek" voltak és sajnálni kellett őt. Aztán persze kiderült, hogy nem a környezettel volt a gond... Nem mondom hogy ez a fiú is feltétlen ilyen, de azért érdemes elgondolkozni rajta ^^
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!