Arcomon piros pattanások vannak, amelyek semmilyen krém hatására sem múlnak el és egyre rosszabb a helyzet. Adna tanácsot valaki? (bővebben lent képpel)
Harmincas vagyok, szóval nem serdülőkori pattanásokról van szó. Jó pár hónapja már kijöttek ezek a piros patttanások, van hogy egy-egy nagyobb gennyes pattanás is kijön néha, de a piros pattanások állandóak. Pár éve is előjöttek ezek 1-2 hónapig, de el is múltak.
Valaki azt mondja hogy ő úgy látja, hogy ételallergia "jelzései ezek", más valaki pedig azt mondta, hogy a száraz bőr miatt van (hiába kenegetem bármivel, semmi, de semmi nem segít).
Képek róla:
Bőrgyógyászhoz sok hónap míg bejutok, jártam már úgy hogy éppen akkor hirtelen elmúlt amikor a bőrgyógyász láthatta volna (mivel azonnal nem tudok bejutni, csak időponttal) és nem tudom mit tegyek. Borotválkozás után már nem merek arcszeszt sem használni, rengetegszer lecseréltem már a borotvámat, de nem lehet a borotválkozáshoz kötni hogy ezeknek a pattanásoknak az előtűnése fokozódna.
Szia! nekem hormonprobléma miatt volt rettentő csúnya a bőröm, és találtam egy egész olcsó cuccot, ami 2-3 héten belül teljesen rendbe rakta a bőrömet! és nem csodakrém, ilyen olyan márkás cuccok nekem nem jöttek be!
Ha érdekel, kérlek írj privátba, nincs kedvem reklámozni, és ott leírom részletesen, én mit hogy használtam.
Orvos ismerősnek megmutattam a linkelt képeket (aki nem bőrgyógyász) és ő Seborrhoeás dermatitist mondott, elmentem bőrgyógyászhoz és ő is azt mondta hogy egyértelműen ez a Seborrhoeás dermatitis. Természetes gyógymód, étrendváltás, bizonyos ételek kerülése nem segít? Önmagában az antibiotikum mennyit segítene? (rendkívüli mértékben tartok az antibiotikumoktól).
A gyógyszer:
TENUTAN 50 mg
Hatóanyag: doxycycline
Kinek mi vált be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!